Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyermekes szülők! Ti...

Kisgyermekes szülők! Ti hagyjátok, hogy a gyereketek rohangáljon a lakásban, vagy rászóltok?

Figyelt kérdés
Panel lakásra gondolok, ahol alsó szomszéd is van.

2012. szept. 25. 19:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám még nem született meg, de ha elérkezik a a rohangászós időszak, és még mindig panelban lakunk, nem fogom hagyni, hogy sokáig bárkit is zavarjon. Rettentő rossz, amikor az ember felett dübörögnek, és most nem arról van szó, hogy mondjuk 10 perc, hanem ha fél/egész nap ez megy. Bár úgy veszem észre, ebben a panelházban, ahova költöztünk, nem nagyon vannak egymásra tekintettel az emberek. A felettünk lakó reggel fél 7től ordíttatja a TV-t, és kopogós talpú lábbeliben mászkál, napközben örökké székeket húzogat. Most pedig már a szokásos rapzene bömböl kb. 2 emelettel alattunk. Így belegondolva, ha felnőttek nem tudnak tekintettel lenni arra, hogy nem egyedül laknak a házban, raádásul a panel igen hangos, akkor hogyan várjam el majd ezt a gyerekemtől? De ennek ellenére azt mondom, ha nagyon sokáig tart a zaj, és tényleg mindennapos, szólj nekik, hogy vegyenek vissza, mert az egy dolog, hogy nekik gyerekük van, de mások attól pihennének otthon.
2012. szept. 26. 10:53
 22/27 A kérdező kommentje:

Hát igen, ennek oda-vissza alapon kellene működnie. Mindenkinek tekintettel kéne lenni egy bizonyos szinten a másikra.

Ha így folytatják, előbb-utóbb tényleg szólni fogunk.

Valahogy a felső szomszédokat mindig kifogjuk :) - albérletbe van kiadva a lakás, az előző lakónak mániája volt hétvégén fél 7 környékén húst klopfolni, előtte pedig egy alkesz pasi lakott a lakásban.

2012. szept. 26. 11:49
 23/27 anonim ***** válasza:
Én hagyom. Örökmozgó a fiam, nem tudom neki megtiltani. DE: csak napközben, és este 8 után csend van. Nem kiabálunk, nem hangoskodunk, nem ugrálunk.
2012. szept. 26. 14:16
 24/27 anonim ***** válasza:

Én hagyom, hadd fusson. Bár mi földszinten lakunk, nincs alsó szomszéd. És igen, van olyan is, hogy este fél 9 után a falat csapkodja mamánál tejesüveggel. De4 Sajnos nagyon ritkán visszük játszóra, egyedül nem tudom, párom dolgozik. Addig vigyáztam a zajongásra, amíg laktak felettünk. Viszont! A szomszédok is legyenek ránk tekintettel! Nálunk pl. a másodikon lakó szomszédhoz rendszeresen járt a rendőr, mert hajnali 3/4 4- kor üvöltésre riadt a párom, de már kiértek a rendőrök, és a szomszéd srác a rendőrök előtt fenyegette meg az anyját, h megöli. Hajnalban randiznak az ablakunk alatt, éjjel-nappal dübörgött a zene, a rendőröket sem engedték be.

Közvetlenül az ablakunk alatt petárdáztak, pedig tudták, hogy a 2 hetes kislány alszik.stb.

2012. szept. 29. 00:15
 25/27 anonim ***** válasza:

sajnos egy bizonyos kor alatt nem érti meg a gyerek, hogy ne rohangálva közlekedjen. Egy ovis már megérti, de a kisebb nem. Nálunk pl. a kicsi másfél volt és még nem ment, csakis négykézláb. Na, az dübörgött. Meg a szomszéd is. Közös képviselővel fenyegettek, másik szomszédokat kérdezgettek, hogy őket nem zavarja? Azon kívül, hogy elvittem fejlesztő tornára, szerintetek le kellett volna kötöznöm?

A másik gyerekem meg lefáraszthatatlan, 1,5 évesen már 3-4 órákat sétáltattuk, de. és du. játszótér és este még futott a lakásban. Egyszerűen nem tudtam vele mit csinálni. Most is irtó mozgékony.

És nem érzem magam hibásnak, mert kedves szomszéd a gyerekem újszülöttkorától verte a falat, ha csak megnyikkant, néha nappal is. Pedig a babák sírnak olykor, és hiába vettem fel, nyugtattam, bizony ennek ellenére szokott sírni. Soha nem hagytam sírni, de még fél percet sem vártak, mindig dörömböltek.

2012. szept. 30. 20:22
 26/27 anonim ***** válasza:
én mint kisgyerekes anyuka tudom hogy azért sok mindent meg lehet tenni hogy halkabb legyen az a gyerek,én a nappalit habtabival tettem le,iszonyat jol tompítja a hangot,használtan nem is olyan drága.amikor jött az ugráló korszak,kis ugráló várat vettünk neki,amit a nappaliba tettünk be,akciósan volt 5 ezer,úgy időzítettem,hogy névnapra ezt kapja,igy besegítettek,elég hamar megtanulta,hogy dühöngeni csak ott lehet,és nem ovisan hanem előbb.tény,hogy lekötni nem lehet,én sem tudom,de ezeket meg lehet tenni.
2012. okt. 1. 06:50
 27/27 anonim ***** válasza:
Nappaliban nálunk is volt habszivacs puzzle, de az egész lakást nem szivacsozhatom le.
2012. okt. 1. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!