Kisgyermekes szülők! Ti hagyjátok, hogy a gyereketek rohangáljon a lakásban, vagy rászóltok?
Hát igen, ennek oda-vissza alapon kellene működnie. Mindenkinek tekintettel kéne lenni egy bizonyos szinten a másikra.
Ha így folytatják, előbb-utóbb tényleg szólni fogunk.
Valahogy a felső szomszédokat mindig kifogjuk :) - albérletbe van kiadva a lakás, az előző lakónak mániája volt hétvégén fél 7 környékén húst klopfolni, előtte pedig egy alkesz pasi lakott a lakásban.
Én hagyom, hadd fusson. Bár mi földszinten lakunk, nincs alsó szomszéd. És igen, van olyan is, hogy este fél 9 után a falat csapkodja mamánál tejesüveggel. De4 Sajnos nagyon ritkán visszük játszóra, egyedül nem tudom, párom dolgozik. Addig vigyáztam a zajongásra, amíg laktak felettünk. Viszont! A szomszédok is legyenek ránk tekintettel! Nálunk pl. a másodikon lakó szomszédhoz rendszeresen járt a rendőr, mert hajnali 3/4 4- kor üvöltésre riadt a párom, de már kiértek a rendőrök, és a szomszéd srác a rendőrök előtt fenyegette meg az anyját, h megöli. Hajnalban randiznak az ablakunk alatt, éjjel-nappal dübörgött a zene, a rendőröket sem engedték be.
Közvetlenül az ablakunk alatt petárdáztak, pedig tudták, hogy a 2 hetes kislány alszik.stb.
sajnos egy bizonyos kor alatt nem érti meg a gyerek, hogy ne rohangálva közlekedjen. Egy ovis már megérti, de a kisebb nem. Nálunk pl. a kicsi másfél volt és még nem ment, csakis négykézláb. Na, az dübörgött. Meg a szomszéd is. Közös képviselővel fenyegettek, másik szomszédokat kérdezgettek, hogy őket nem zavarja? Azon kívül, hogy elvittem fejlesztő tornára, szerintetek le kellett volna kötöznöm?
A másik gyerekem meg lefáraszthatatlan, 1,5 évesen már 3-4 órákat sétáltattuk, de. és du. játszótér és este még futott a lakásban. Egyszerűen nem tudtam vele mit csinálni. Most is irtó mozgékony.
És nem érzem magam hibásnak, mert kedves szomszéd a gyerekem újszülöttkorától verte a falat, ha csak megnyikkant, néha nappal is. Pedig a babák sírnak olykor, és hiába vettem fel, nyugtattam, bizony ennek ellenére szokott sírni. Soha nem hagytam sírni, de még fél percet sem vártak, mindig dörömböltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!