Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülők, mik azok a mesék...

Szülők, mik azok a mesék amiken felnőttetek?

Figyelt kérdés
És a gyermeked/gyermekeitek milyen meséket néznek?
2012. aug. 28. 19:48
 1/7 A kérdező kommentje:
Lehetőleg kort is írjatok, illetőleg a gyerekek korát. :)
2012. aug. 28. 19:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Csip-csup csodák, dörmögő dömötör, misi mókus kalandjai, mekk elek, kockás fülü nyúl, kis vakond, magyar népmesék, tom és jerry ezeken nőttünk fel, meg még biztos van jó pár de ennyi jutott hirtelen eszembe. A fiam imádja ezeket a meséket is, de jelenleg a kedvencei: Peppa malac, chuggington, thomas, szirénázó szupercsapat, (a minimaxon szinte az összes mesét szereti) dóra, diego, 101 kiskutya, mickey egér játszótere, és ezt szerintem sorolhatnám napestig. Az erőszakos meséket nem engedem nézni neki (pl. pokemon, meg ilyenek) Szülő 29, a fiam pedig 5 éves
2012. aug. 28. 19:54
 3/7 anonim ***** válasza:
ja lemaradt, hogy még ezek mellett rengeteget olvasok neki esténként képes mesekönyvekből.
2012. aug. 28. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Kacsamesék, Gumimacik, Mézgavcsalád, HoHoHo horgász, Disney klasszikusok Kis Hableány, Szépség és a szörnyeteg, 101 kiskutya, Hamupipőke... 29 vagyok.

Lányom 3,5 éves kedvencei a Disney klasszikusok, Mickey Mouse, Donald, most kezdte el nézni a HoHoHo horgászt.

2012. aug. 28. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 31, válaszom ua. mint a 2. és 4., gyerkőc 2 múlt és 5 percig nézi a minimaxot és annyi.
2012. aug. 30. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:
első válaszoló vagyok. 4. az én fiam is csak 3 éves korától néz meséket (amióta ovis) előtte egyáltalán nem érdekelte, most meg már hétvégén reggel megnéz 2-3 mesét és ennyi. Ritka, ha megnéz egy mesefilmet pl. (ami min. 1 órás)
2012. aug. 31. 06:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Tom és Jerry, Kisvakond, Micimackó...2,5 éves, ő ezeket imádja.

Gumimacik, Micimackó, Kacsamesék, Plutó, Balu kapitány, Kis hableány, Hupikék törpikék, Praclifalva lakói, Mumin, Tom és Jerry, Nils Horgerson, Csip-csup csodák.... 29/N, én ezeken nőttem fel.

2012. aug. 31. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!