Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyermeknek beadatnád e...

2 éves gyermeknek beadatnád e a bárányhimlő elleni oltást?

Figyelt kérdés

lázas lesz e töle?

hány vakcinát kell beadatni? és hány darabot milyen időközönként és mennyibe kerül köszönöm a segítséget

2012. szept. 19. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
már beadattam, 2 injekció 6 hetes különbséggel, 8900 ft/db. Semmi baja nem volt tőle.
2012. szept. 19. 14:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Lányom 14 hónaposan kapta az elsőt, utána pár hónap múlva a másodikat. 6 hét különbséggel lehet adni, csak lányom sokszor volt beteg és akkor a doki nem adta be.

Kb. 8000 volt egy oltás.

Semmi baja nem volt tőle.

2012. szept. 19. 15:00
 3/6 anonim ***** válasza:

én nem adattam be a most 2,5 lányomnak, a kisebbnek sem fogom szerintem...

azt mondta a doki, hogy az oltás ellenére nem lesz 100%ban védett, és mivel a nőknek a terhesség előtt át "kell" esnie rajta, jobb, ha a betegséget fogja majd elkapni.

nem tudom, én jól tettem-e, mert barátnőm 1 éves fia volt már himlős, és szegény nagyon kész volt tőle... rosszat nem akarok a gyerekeimnek....

2012. szept. 19. 15:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindkét gyerekem megkapta.
2012. szept. 19. 15:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam most ment oviba, és beadattam. Nagy dilemma volt, mert egyrészről azt mondták, hogy még csak nem régen fejlesztették ki a szérumot, ezért nem nyújt 100%-os védelmet, sokan oltás után is elkapják. Másrészről viszont, akik oltás ellenére mégis megkapják, sokkal kevésbé betegednek meg, mint a többiek (kevesebb kiütés, nincs szövődmény).
2012. szept. 19. 15:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Igaza van az előttem szólónak. Elkaphatja de nem lesz olyan súlyos és nem lesznek szövődmények.

Az én lányom is megkapta az elsőt, a másodikat jővő héten.

Semmi baja nem volt tőle. 8000 Ft-ba kerül egy oltás.

2012. szept. 20. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!