Helyesen tettem, hogy nem szóltam bele?
Nekem az a meglepő a válaszokban, hogy azok az emberek, akik annyira ellenzik a gyerek egyszeri megütését, az teljes nyugodt lelkiismerettel ütné meg apát, akár rögtön a gyerek előtt. Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy is van ez? A gyerek nem kaphat, de apa igen???? Fel sem merül bennük, hogy a gyerek valakitől örökölte (esetleg látta) az agressziót? Milyen családban nő fel az a gyerek, ahol a szülők megütik egymást??
A kérdésedre pedig: Én sem örültem volna egy ilyen szituációnak, de hasonló módon cselekedtem volna. Megértem a párod is, elhiszem, hogy neked mennyire rosszul esett, de jól kezeltétek a helyzetet.
eddig az anya volt a rossz,most meg az apa?
emberek hol élünk???
mindenki máshogy neveli a gyerekét és akkor mi van?
elöbb irta ,hogy szándékosan ütötte meg az apját,akkor már egyből ki kell dobni az apát az utcára,mert meri nevelni a saját gyerekét???
úgy csináltok,mintha egy pofon miatt meghalt volna a gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!