Akik 2 hete kezdték az ovit, bölcsit elkaptak már valamilyen közösségi nyavalyát?
Figyelt kérdés
A fiam ma reggel kicsit köhögött. Ma még elvittem bölcsibe, de kíváncsi vagyok milyen lesz délutánra. Lehet ez már az első betegség. Van aki már pár nap után lebetegszik, szóval mi még elég jól bírtuk.2012. szept. 17. 11:59
11/12 Brigitta04 válasza:
Szia.
Egy hetet járt a kisfiam,igaz ő már a második naptol ott is aludt igy volt ideje begyüjteni az új dolgokat.Sajnos láttam elég sok kisgyerek náthásan volt ott vagyis az orruk folyt.Megértem a szülöket is mert a mai helyzetben csak ha nagyon muszály akkor tudnak otthon maradni a gyerekel föleg ha nem tudják megoldani,hogy ők ne essenek ki a munkábol.Ma voltunk az orvosnál mert lázas is lett a kisfiam szerdán megyünk vissza igy a héten szerintem már nem is mehet.Remélem most ugymond átesik a tűzkeresztségen és a következő hetekben nem lesz semmi gond!?
12/12 anonim válasza:
2 hét után kidőlt szegénykém, csúnya köhögés, és nátha, a kis tesó is beleesett.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!