Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik 2 hete kezdték az ovit,...

Akik 2 hete kezdték az ovit, bölcsit elkaptak már valamilyen közösségi nyavalyát?

Figyelt kérdés
A fiam ma reggel kicsit köhögött. Ma még elvittem bölcsibe, de kíváncsi vagyok milyen lesz délutánra. Lehet ez már az első betegség. Van aki már pár nap után lebetegszik, szóval mi még elég jól bírtuk.
2012. szept. 17. 11:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Még nem, de reggel úgy hallottam, mintha náthás lenne a hangja, délutánra kiderül, jól hallottam-e. Mondjuk ő tavaly bölcsibe járt, ott 4 alkalommal volt beteg, októberben, decemberben, márciusban, meg májusban:)
2012. szept. 17. 12:03
 2/12 anonim ***** válasza:
Az én lányom múlt héten kedden kezdte az ovit. Csütörtökön(2 nap múlva) este elkezdett folyni az orra. Már akkor tudtam, hogy másnap, pénteken nem viszem oviba, nehogy tovább fajuljon a dolog, és a torokgyulladást is elkapja. Péntek reggel 6kor hányással ébredt a lányom, tehát ha akartam volna sem tudtam volna oviba vinni. Elmentünk 11kor dokihoz, kapott B6 szurit, és azt mondta a doki, hogy most járvány van, még az iskolások körében is, nemcsak a kicsiknél. Azt is mondta a doki hastapogatás után, hogy valószinüleg hasmenése is lesz, de az nem is akkora nagy baj, de a hányást mindenképpen meg kell fogni (enni semmit nem evett, de minden csepp vizet ivás után kihányt), mert ha másnap is hányna még, akkor be kell vinni a gyerekklinikára. Szerencsére a szuri óta látványosan javult, nem volt több hányás, és végül hasmenés sem lett. Az orra még folyik, de még nem viszem oviba, már kihúzattam szerdáig. Meglátjuk mit mond majd holnap a doki, lehet egész héten itthon marad még.
2012. szept. 17. 12:07
 3/12 A kérdező kommentje:
A lányom ovijában is van hányós járvány, még az óvónő is elkapta. A lányom szombaton reggel öklendezett kicsit, de nem hányt, azóta se volt semmi baja, eszik rendesen. Lehet nála csak ennyi volt? Nem lenne jó, ha végigmenne a családon. Habár még inkább most, mint amikor már dolgozok. Még szabin vagyok.
2012. szept. 17. 12:14
 4/12 anonim ***** válasza:
nálunk is hányás-hasnenés volt az első héten
2012. szept. 17. 12:19
 5/12 anonim ***** válasza:
*hasmenés
2012. szept. 17. 12:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Semmi gond eddig. Reméljük így is marad. Mondjuk én július végén elkezdtem feltölteni a szervezetét vitaminokkal, tehát ne is kapjon el semmit. Mi tavaly kezdtük a bölcsit, és egyszer volt beteg február környékén. A rota vírust kaptuk el májusban, de az más.
2012. szept. 17. 13:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Múlt héten kezdtük az ovit, még csak a beszoktatásnál tartottunk, 3 nap után (napi 3 óra szoktatás) délutánra már 39.fokos láza volt , másnap már nem is vittem, hányás nem volt, de a kistesó is elkapta, lehet még a héten sem megy.
2012. szept. 17. 13:37
 8/12 anonim ***** válasza:
ovi: vírusos torokgyuszi, én is elkaptam, juhééé...
2012. szept. 17. 14:23
 9/12 anonim ***** válasza:
hányás és láz nálunk is hétvégén, így a héten mi is itthon maradunk.
2012. szept. 17. 20:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Ma kezdtük a 3. hetet az oviban. A csoportjában az egész banda náthás. Állítólag a szomszéd csoport is :) Hát ez van. Egyik nap 30 fok, másik nap 10 az ember azt sem tudja hogyan öltöztesse.
2012. szept. 17. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!