Ti milyen gyakran viszitek le a gyerekeket a McDonald's ba vagy valamilyen más gyorsétterembe?
14 hetes koráig,mert addig dolgoztam terhesen egy gyorsétteremben.
Viccet félretéve,soha nem vittem és nem is fogom.
1,5 évesen evett sajtburger menüt először.
Heti 1x járunk.
Munka vagy más intézni való végett be kell mennünk Budapestre, gyereket nem tudom kire hagyni, akkor ott ebédelünk, vagy vacsorázunk.
Gyorsan megkapjuk, nem kell fél órát rá várni mire kihozzák, elúnja addig magát, és szereti, én is.
Csináltam egyszer kétszer szendvicset hogy azt egye, de induláskor vagy útközben már megette, ilyen melegben meg fél óra altt megromlik.
Normálisan érkezik, minden nap főzök, minden nap meleget eszik ebédre vacsorára, úgy gondolom ez a heti 1 hamburger sült krumplival nem vészes.
Szoktunk strandon palacsintát, lángost enni, hát szerintem az sem jobb, egészségesebb mint a Meki, a lángost valami tejföl el álcázott Csomós löttyel kenték meg, azt hittem a palacsinta tésztát öntik a lángosomra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!