2 éves gyerek elkezdhet már valamilyen sportot? Milyen sportot ajánlotok, mi vált be?
Mi 3 éves kor alatti sportra járunk. itt énekelünk és torna szerekböl egy játszóteret építünk fel, amin játszhatnak ezerrel.
de van úszás is ilyen piciknek.
Nekem a kisfiam baba kora ota uszik. O nagyon szereti. Meg 4 honapig csoportosan jarunk 5 masik anyukaval es ahogy betolti a 3 evet mar kulon megy 1 uszomester es 2 kisgyerek es ide mar en nem mehetek be vele a vizbe. 3 eves kroig en is bent vagyok.
Mi 8 hetesen kezdtuk vele es egesz 4 honapos koraig csak fogtuk a babakat, pancsoltunk, lubickoltunk es picit merultunk a vizala veluk. A kisfiam 9-10 honapos koratol merult le es hozza fel a jatekokat a vizalol egyedul, termeszetesen felugyelet alatt de jobban birja mint en. :) A vizfelszinen uszni csak masfel eves kora ota tud es termeszetesen emg kapalova (kutya uszas). Majd 3 evesen amikor mar 2 az 1-hez lesz az arany akkor finomitjak ki ezt a teknikat. Ez mar nem babauszas hanem kisgyerek uszas lesz.
úszás, torna, tánc (az utóbbi kettő min. 2,5 éves kortól)
nekem a lányaim 2,5 évesen kezdtek el táncolni, nem akartam hogy versenyezzenek, de ők igen, ezért a 7 évessel rendszeresen járunk táncversenyre(akrobatikus, balett, jazz, stb.)
nagyon jót tett neki, kecses a mozgása, vékony/izmos, tud táncolni(ezért mindenki őt irigyeli a díjak miatt)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!