Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen fürdetőt használtok?

Milyen fürdetőt használtok?

Figyelt kérdés

Jelenleg még a patikai fürdetőt használjuk.

Próbáltuk már a Johnson's-t, de totál allergiás lett a lányunk rá. Egész test vörös foltokkal volt tele.

Ezen kívül még a BABA fürdetőt próbáltuk, de az meg kiszárította a bőrét.

Nem egy érzékeny bőrű a lányunk, de ez a kettő nem vált be.

Ti mit használtok?

2012. szept. 16. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Johnson's lágy fürdetőt, nekem ez vált be mindkét gyereknél, imádom az illatát:)
2012. szept. 16. 20:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Sajnos még a gyógyszertárit pedig már 3 éves. De semmit nem bír mert azonnal ekcémás lesz mástól babától is mindentől.
2012. szept. 16. 20:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Most váltottam Neogranormonra, mert a Johnson's-tól elkezdett kiszáradni a bőre.
2012. szept. 16. 20:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Gabit. Az illata is tetszik és az ára is. :) Az én fiamnak is érzékenyebb a bőre, de szerencsére más fürdetőtől sem száradt ki. Amit nem bírt hosszú távon az a DM-es márkájú (valami sárkányos) tusfürdő volt.
2012. szept. 16. 20:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Bio bio babyt! Nem egy olcsó darab, de annyira sűrű, hogy fele annyi kell belőle, mint bármi másból, így anyagilag nem megterhelő és nem csak bio, hanem öko is :)

Én brendonban veszem, de biztosan lehet máshol is.

Az egyik fiam kék szemű hófehér bőrű és minden kicsapja, de ezzel nincs gondunk!

[link]

2012. szept. 16. 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Chicco-t. Mindenféle sz/rtól mentes, ezt bírja csak a kicsim.

[link]

és a samponból is ezt a fajtát.

Nagyon sokáig elég. 1 flakon kb. 3-4 hónapig.

2012. szept. 16. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi gyógyszertári kikeverős fürdetőkrémet használunk, mást még nem is próbáltunk. Olcsó, illatmentes és sokáig elég.
2012. szept. 16. 22:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Dm-es, vagy Rossmann-os szokott itthon lenni. Eleinte nem annyira voltam tájékozott az öszetevők tekintetében, aztán kicsit jobban utánanéztem. Ezekben csupa jó összetevők vannak, nem szárítják a bőrt, és ráadásul viszonylag olcsók is. Ami még nagyon kíméletes, csak kicsit drágább a liberó fürdetője, ez még illatmentes is.
2012. szept. 17. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!