Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen fürdetőt használtok? 3...

Milyen fürdetőt használtok? 3 hetes a bébim és nem tudom milyet vegyek neki.

Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 18:46
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen pici korban én a gyógyszertári fürdetőt használtam.Később a gabi fürdetőt,mert a jonsonstól mindkettő allergiás lett.
2011. dec. 6. 18:47
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
Gyógyszertárit, nagyon sokáig elég egy tégely. És biztos nem lesz rá allergiás.
2011. dec. 6. 18:53
 3/23 anonim ***** válasza:
93%
Az én fiam már 3 hónapos és még mindig a gyógyszertárit használjuk. Nagyon szép tőle a bőre és olcsó, így ameddig lehet azt használjuk. A jonson-ról én is csak rosszat hallottam, a Gabitól az olajat használjuk :-)
2011. dec. 6. 18:53
 4/23 anonim ***** válasza:
93%
Gyógyszertárit mindenképpen mert ilyen kis korban elég érzékeny a bőre...aztán majd ha nagyobb lesz (mi olyan 9hónaposan)elkezdtük a Johnsont használni a lilának nagyon finom ibolya illata van)még most is ez a kedvenc,az illata megunhatatlan szerintem...(most 3 és a kicsi pedig másfél éves)és egyiknek sem volt allergiás reakciója rá.:-))
2011. dec. 6. 18:54
 5/23 xStefix ***** válasza:
90%

Egyetértek.

Mivel az enyém is ekcémás, egy időben én kecsketejes háziszappant vettem neki. De mivel nem hozott változást se pro, se kontra, elég nehéz volt kenni és drága is, így elhagytuk. Most babaszappant használunk és ez is rendben van.

De ilyen picinek csakis gyógyszertári fürdetőt.

2011. dec. 6. 18:56
 6/23 anonim ***** válasza:
Amíg pici volt mi is a gyógyszertárit használtuk, utána pedig Neogranormon babafürdetőt.
2011. dec. 6. 18:57
 7/23 anonim ***** válasza:
90%
5. hónapig gyógyszertárit, onnantól kezdve Gabit használunk. Ilyen kicsi korban még érdemes gyógyszertárit használni, mert könnyen allergiás reakciót válthat ki.
2011. dec. 6. 19:40
 8/23 anonim ***** válasza:
90%
6 hónapig gyógyszertári (olcsóbb is volt) utána Gabi.
2011. dec. 6. 19:44
 9/23 anonim ***** válasza:

igen, gyógyszertárit eleinte, és látom, utána a Gabit ajánlják, én Níveát használtam és jó volt!

A Johnsons tényleg egy sz@r, nekünk a sampontól pattogott ki a kislányom!!!

2011. dec. 6. 20:00
 10/23 anonim ***** válasza:
48%

Nálunk épp a gyógyszertári hozta ki az ekcémát. Amióta elhagytuk, azóta szép a bőre. Igaz, hogy antiallergén, de semmi egyéb jótékony hatása nincs, hisz tele van kőolajszármazékkal, ami eltömíti a pórusokat. Én magam keverem neki a fürdetőt, azóta nagyon szép a bőre.

Mesterkozmetikus anyuka

2011. dec. 6. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!