Gabit használunk a lányomnál,de elkezdett száraz lenni a bőre, váltani szeretnék. Nektek mi vált be,melyik nem okozott gondot???
2012. máj. 27. 14:18
1/10 anonim válasza:
Nivea Baby Nutri Sensitive. Kb 2 hónapja próbáltuk ki, és azóta is ezt használjuk. Nagyon száraz nagy foltokban a kisfiam bőre, csak a gyógyszertárit bírta, de én meg utáltam mert alig lehetett elkenni. Kipróbáltuk, isteni. És azóta testápoló sem kell neki. Fél literes, pumpás kiszerelés, jó sokáig elég.
2012. máj. 27. 14:21
2/10 anonim válasza:
Foreveres Aloe Liquid soap, vagy Avocado soap. Az utóbbi ekcémás kisgyereknek is ajánlott.
2012. máj. 27. 14:27
3/10 anonim válasza:
Gyógyszertári mosakodókrém a legjobb.
2012. máj. 27. 14:31
4/10 anonim válasza:
gyógyszertári!cremor aguosus a neve,receptre nagyon olcsó.
Mikor kicsi volt fiam fürdetés előtt és után is bekentem, most már nagyobb, rendesen le kell csutakolni,de fürdés után mindig bekenem,nagyon jó!
Viszont ha száraz a bőre, akkor előbb kezeld ki valami jó zsíros krémmel,aztán használd ezt,megelőzésre tökéletes!
2012. máj. 27. 14:32
5/10 anonim válasza:
Kisebb: Gyógyszeres fürdetőkrémmel kezdtük, aztán áttértem a Dm-es Jóéjt!-re.
Nagyobb (3 éves): Gabi fürdető, az is vmi kamillás, levendulás csak nem jut eszembe a neve.
2012. máj. 27. 14:39
6/10 anonim válasza:
Én a gyógyszertári fürdetőkrémtől agyvérzést kaptam:úgy csúszott tőle a gyerek,hogy majdnem kicsúszott a kezemből+ végig ordított,míg próbáltam szétkenni rajta.Akkor kidobtam az egészet és váltottunk Johnsons-ra (sárga) és nagyon meg voltunk vele elégedve.Emelett kipróbáltuk a Nivea babafürdetőjét is,azt is szeretjük.Nagyon szép a kisfiam bőre mind a kettőtől (3 hónapos most).
2012. máj. 27. 15:18
7/10 anonim válasza:
Gyógyszertári fürdetőt.
Fel kell forralni egy kis vizet és olyan sűrűségűre felhígítani, mint a folyékony szappant.
2012. máj. 27. 19:34
8/10 anonim válasza:
neogranormon vagy Babylove. illetve 2,5 éves korától lanolinos babahabfürdő. DE az arcát azt a gyereksamponjával mosom, ami tusfürdő is egyben (DM-es, maci van rajta).
A gyógyszertári fürdetőt én ki sem váltottam. (volt vele tapasztalatom egy allergiám miatt, már akkor megutáltam).Így első perctől kezdve bolti fürdetővel fürdetem.
2012. máj. 27. 19:55
9/10 anonim válasza:
19.55-ös vagyok. Az első 3 hónapban Gabival fürdettem, ami újszülött kortól van.
2012. máj. 27. 19:57
10/10 anonim válasza:
gyógyszertárit használunk. 250Ft körül van két tubus. előtte Babát vagy Gabit használtunk, de aztán kiütései lettek a lányomnak egy betegség miatt és erre álltunk rá pár hónapja, és megmaradt :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!