2év körüli gyereketeknek milyen márkájú sampont, tusfürdőt/fürdetőt, testápolót és fogkrémet használtok? Testápolót minden nap kentek a gyerekre?
Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 18:57
1/16 anonim válasza:
Sampon, fürdető babé, testápoló kutyult gyógyszertári hidratáló (muszáj kenni mindennap, mert borzasztó száraz a bőre), és elmex fogkrém.
2/16 anonim válasza:
Baba sampont használok, baba szappant és Kinder elmex fogkrémet. Testápolót nem kenek rájuk,csak nyáron,mikor a sok pancsizás miatt jobban kiszárad a bőre.(3 és 5 évesek)
3/16 anonim válasza:
(Csakis) Weleda a szükséges változatban.
4/16 anonim válasza:
Johnsons búzacsírás sampon,fehér johnsons fürdető,elmex fogkrém.Testápolózni nem szoktam neki mert így is nagyon szép a bőre.(2,5 éves)
5/16 anonim válasza:
oriflame-es bébit amig kicsik voltak,most már oriflame-es simát. ugyanez a fogkrém is. testápolót csak ha kiszivja őket a viz,vagy most amikor kifújja az arcukat a szél
6/16 anonim válasza:
Lila Johnson tusfürdő, kamillás Johnson sampon, Gabi fogkrém, testápolót sosem használtam nála, mondjuk magamat sem kentem még soha testápolóval, jó típusú bőrünk van.
Fiam 2 év 3 hónapos.
7/16 anonim válasza:
sampont :nivea baby
fürdető:natur olivás szappan
testápoló:nem használunk,de ha kijön az ekcémája,akkor Sanatopicot
fogkrém:elmex
8/16 anonim válasza:
Fürdető/sampon: DM v. Rossmann saját márkás (mindegy, melyik, csak kőolaj-, parabén-, állati összetevő-mentes legyen) testápoló, ha kell, akkor gyógyszertári, fogkrém Elmex baby. Bébi korában minden nap kentem a bőrét testápolóval, mostanában már nem annyira, csak ha száraz (2 éves), most a hidegben az arcát időjárás krémmel (rossmann).
9/16 anonim válasza:
Fürdető, sampon: Johnsons
Krém: gyógyszertári (télen olajat is használunk, ez is gyógyszertári)
Fogkrém: Aquafresh Kid
10/16 anonim válasza:
Libero vagy Gabi fürdető (régebben Johnson's Baby)
Johnson's Baby sampon
Elmex gyerek fogkrém
gyógyszertári popsikenőcs
változó popsitörlő
semmi testápoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!