Mennyit költöttetek/mennyit szántok az őszi teljes ruhatár lecserélésre 2 gyermek esetén?
Azokra lennék kíváncsi, akik új ruhákat vesznek (next, h&m, c&a és hasonló helyen), hogy mennyit költöttetek 3-4 éves gyereketek és ha van a kistestvér őszi teljes ruhatárára?
Fiam mindent kinőtt, tavaszról sem jó rá semmi, új kell mindenből:(
Ovit is most kezdte, így több ruha kell, több cipő.
Nálunk már közelít a 100 e ft-hoz a két gyerek őszi ruhatára.
Semmis extra ruhát nem vettem szerintem, csak újakat.
Nálatok hogy alakul?
Azokra lennék kíváncsi, akiknek SENKI nem vásárolja be helyettük a ruhákat, mind maguk veszik.
Szia!
Bar en kulfoldon elek de azert gondoltam valaszolok a kerdesedre.
Az en fiam 3 eves mult es most vagyok 38+5 hetes terhes a kistesoval aki szinten fiu lesz.
Kb. 3 hete vettem meg az oszi-teli ruhajukat.
Nekem van egy kedvenc boltom ahol csak gyerekruhakat arulnak igaz hasznaltan de oda csak markas,jo minosegu ruhat vesznek be. Szakadt, kopott,elhasznalt,markatlan ruhakat soha. Igy nem olyan olcso mint egy turi de nem olyan draga mint ha ujonnan vennem meg.
Nos en 250 dollart (50 000 ft-ot) hagytam ott a ket gyerek ruhatarara. De minden meg van nekik oszre-telre, kiveve a nagyfiamnak overal es csizma de azokat ujonnan fogom megvenni neki.
Amugy meg van minden.
En nem sokallom ezt a vegosszeget sot szerintem nagyon jo vasart csinaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!