Óvodai ruhatár? Mit vinnél a gyerekedre benti ruhát ha a csoportszobában 29fok van télen is, és mit készítenél be a kicsinek kinti ruhának? Segítséged köszönöm.
Tegnap a szülőin elhangzott, hogy 29fok van télen is a csoportszobában. És lehetne a kicsi simán rövidnadrág póló szerelésben(harisnya a nadrág alatt, arra menne a téli overál)
Ma nézegettem póló+r.nadrág együtteseket, illetve póló+nadrág+kapucnis felsős együtteseket, és nagyon tanácstalan vagyok mit vegyek a gyereknek az ovihoz, és abból is mennyit.
Őszre míg nem fűtenek, kell a szabadidő kintre bentre, vékony hosszú ujjú póló.
Télen ha fűtenek, harisnya + rövidújjú, ha mennek ki ráadják a pulcsit overált.
Akkor ezért fertőgóc az óvoda-bölcsőde:((((
Biztos nem 19C-ot mondtak?????
És harisnyában vannak télen ilyen hőmérsékletnél?????
Sajna biztos 29:S legmelegebb csopszoba
és a gyerekek rövidnaci harisnya kombóban vannak, naci le overál fel amikor kimennek...
Nálunk 20 fok van télen a lakásban, babának sosem volt baja..Hát ez hihetetlen, komolyan mondom. 29 fok!!! Ne haragudj, de még mindig nem tudom elhinni. Hát készítsd a pici immunrendszerét, mert ez egy vírus és baci tanya.
Én pólót és vékony vászon nadrágot adnék rá, bugyiban mégsem lehet.
a fiam bölcsis,nagyon meleg van télen is,de nincs 29 fok,kb 26.az ablak egész nap nyitva van,ez előírás.télen atléta+vékony hosszú ujjú póló+vékony melegítő
a melegítő szárát begyűrik a zokniba,úgy adják rá az overallt.ősszel meg húznak még egy melegítőt rá kintre,így nem gond,ha nincs harisnyában
az oviban,ahova most megy szeptemberben viszont úgy kérik ahogy írtad,fiúknak harisnya+rövidnaci,lányoknak harisnya+szoknya vagy rövidnaci vagy leggings
Szerintem tegyél a zsákba egy vékony hosszú ujjút és hosszú nadrágot, de az alap benti ruha rövid legyen. Így az óvónénik tudnak ráadni még egy réteget, ha szükséges.
Tényleg előírás, hogy állandóan nyitva legyen egy kisebb (felső) ablak, még télen is, mert különben nagyon hamar elhasználódik a levegő.
29 fok tényleg borzasztó sok! Valószínűleg öregebb az épület és nem (jól) szabályozható a fűtési rendszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!