Miben van a kisfiad a bölcsis csoportszobában? (hétfőn kezdi a beszokást. )
Figyelt kérdés
Harisnya + rövidgatyóban lehetne, nem néz majd ki bénán? Félek, hogy harisnya + vékony tréningnaciban melege lenne, egyszál tréningben meg fázna... :O
Itthon legginsben van, ami melegebb mint a sima harisnyák, de a bölcsiben jobban fűtenek, az tuti!
2011. nov. 18. 22:56
2/4 anonim válasza:
Nálunk nagyon jó idő van bent, térdig érő nadrágban, zokniban adom be, meg pólóban. A trikó sem kell, mert ha ugrálnak melegük lesz.
Úgy szoktam itthonról elvinni, hogy ráadom a benti ruhát, és ráadok egy melegítőnacit, meg persze pulcsi, kabát...és ha beérünk, csak leveszem a felső réteget.
3/4 anonim válasza:
A mi bölcsinkbe nagyon meleg van. Kisfiam nadrágban van (tréning vagy bársony), trikó+póló, meg zokni. Nálunk nem kell harisnya. Aludni is csak a pólóban alszanak, nadrág, harisnya nélkül. Bár az én fiam nem fázós, meg is sülne harisnyában+naciban. A harisnya+ rövid naci nekem nagyon béna.
4/4 anonim válasza:
Szerintem bőven elég a melegítő, nagyon meleg van minden bölcsiben. (Általában.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!