Ruhatár kérdés?
2 overál, mert ha az egyik koszos sáros lesz, nem szárad meg másnapra ha kimosom, 1,5 évesen meg már leszállt a szánkóról, élvezte a hóember építést:)
1 jó meleg vízálló csizma
1 őszi bélelt bakancs szerű cipő, ha nem volt annyira hideg
10 harisnya
10 hosszúujjú body
5 db vékony hosszú ujjú felső
2-3 zippes pulcsi
3-4 kord vagy vastagabb szabadidő naci, vagy bélelt kord nadrág, vagy bélelt farmer.
Otthon bent mindig harisnya body volt rajta, + egy szoknya hogy csini legyen és mikor mentünk ki, ráadtam még egy vékony hosszú ujjút, egy pulcsit ami végig zipzáros, és az overált. De azért pár nadrág is kellett, mert ugye volt hogy az is elég volt, nem kellett az overál.
Két részes overált vettem, mert így nem kellett külön kabátot vennem.
Teljesen elégedett voltam a kínai ám kapható overállal, vastag, nem ázott be, alul fel lehetett hajtani, fent két gombolásban állítani, az ujja is visszahajtható, 2 telet kiszolgált!
nekünk 2 vastag pulcsink volt, olyan igazi meleg,de polár volt, nem kötött.
vékonyabb pulcsiból 3 db
hosszú ujjú pólóból is kell pár darab
bodykból nekünk jó sok volt
nadrágból melegítőt használtunk, mert a melegítő felső része jó sima pulcsinak, viszont kell azért 1 db normálisabb elmenős is és télre bélelt, vízhatlan overall. ebből mi egy egybe részest és egy két részest használtunk, aminek a naci része kantáros volt.
sapi-kesztyű 2-2 db
harisnyából 2 vékonyabb, 2 bélelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!