Miért gondoljátok, hogy nem ad életre szóló védettséget? Legyengített vírust adnak be, amire az immunrendszer pont ugyanúgy válaszol, mint a betegségre!
Nekem mindkét gyerekem megkapta, nem tudom miért kell ennyire oltás ellenesnek lenni.
Én nem oltattam őket be.
Az egyik 3,5 évesen hozdta haza az oviból és gyakorlatilag átsuhant rajta, kb 30 pöttyünk volt, ami kb 1 napig viszketett, se láz, vígan bohóckodott itthon :)
A kistesója elkapta tőle másfél évesen, neki sem lett sok pöttye meg láza sem, de valami irdatlanul piszkálta az idegrendszerét, üvöltött 2 hétig, felborult az alvása, evése, egyszerűen katasztrófa volt, a betegség lezajlása után még 2 hét volt, míg visszaállt minden a helyére, összességében 1 hónapot vágott taccsra.
Amíg a nagy volt beteg, addig állandóan azon agyaltam, hogy még jó, hogy nem adattam be, amíg meg a kicsi volt beteg, addig téptem a hajam, hogy miért nem adattam be.
Gondolom most sokat segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!