Tényleg ennyire könnyű a legtöbb anyukának elengedni a gyerekét bölcsibe/oviba, és sokan meg vannak győződve róla, hogy az jobb a gyereknek, mintha otthon lenne?
Utolsó inkább a bölcsire vonatkozik, és főleg azokra, akiknél a kicsi otthon lehetne, csak azért adják be, mert "a gyereknek hiányzik a közösség!"
Még a kiscsoportosok korosztálya is csak egymás mellett játszik, nem együtt, életkori sajátosság, tudom, tanultam , így a bölcsis korra még inkább jellemző, és inkább az egyéni feljesztés, foglalkozás jobb nekik, amit inkább nyújthat otthon egy anyuka, mint egy gondozónéni pl 5-10 gyereknek. És amúgy is sok rosszat hallani a bölcsikről.
Az ovi kiscsoporja sem jobb, főleg ha a gyerek év közben tölti a 3-at, és 3 évesen sem érett minden kicsi a közösségre.
Nem arról beszélek, mikor valakinek vissza kell menni dolgozni!!!
Napokban találkoztam egy ikres anyukával, vígan mesélte hogy milyen jó hogy végre a bölcsiben vannak a kicsik(2 év 3 hósak), meg hogy miért neki adattak ikrek, miért nem olyannak aki több gyereket szeretne? Hozzáteszem nem is ismertem, csak az utcán szólított meg, mert én is épp az ikrekkel voltam (2 évesek). Hogy lehet ilyet mondani?
első vagyok
látom az ősanyák ismét megjelentek,és jól lepontoztak mindenkit,aki bölcsibe,oviba adja a gyerekét
egészségükre,ennyi örömük legyen
a lanyom 3 honaposan kezdett bolcsibe.nagyon nehez volt az elso 1-2 het.de csak jot tett neki.meg nincs 3 eves de szellemileg mar 5 eves.a legjobb dontes a gyereknek.ja es a gyerekek egymassal jatszanak,nem egymas mellett.
ilyen baromsagot meg nem is hallottam.
Én nem pontoztam senkit, nem tudom ki volt, jobb volna ha máshol élné ki magát. Nekem minden válasz hasznos volt, és ha jön még az is az lesz. Szerintem a kommentjeimből is ez jött le. Nyitott vagyok minden újra, elgondolkodtató sokminden amit írtatok.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!