Könnyű és gyors gyakorlatok otthon? Csak pár kilótól szeretnék megszabadulni!
Ma beszélgettünk az egyik osztálytársammal h milyen gyorsan barnul a karom a hasamhoz képest és ő mutatta h ja neki is...
Erre válaszoltam h azért én nem mutogatnám az enyémet ...persze csak így kedvesen,viccesen.
Erre hallom hogy mormogja hogy az én helyembe ő se mutogatná... Kedves igaz?
Ebből elhatároztam ,hogy feszesíteni/fogyni kéne!
Nekem elég nehéz mert szinte alig eszem, már nem tudok miből elvenni az étrendemből mert már anyám tömne..
165 centi és 58 kiló vagyok, nagy a mellem az tény és van pocakom is, de nem tehetek róla hogy husisabb alkat vagyok! ezvan! Tenni akarok érte...6-7 kilótól szeretnék megszabadulni! Otthon ez elvégezhető? Kondiba nem megyek mert túl sok nem túl kedves ismerősőm jár oda:/
Tippek? Gyorsan mer utálom hallgatni hogy kibeszélnek a hátam mögött...elhatározás megvan szóval márcsak az kéne hogy hogyan:D
Köszönöm mindenkinek és bocsi hogy elmeséltem az alapsztorit is:/
17L
Nagyon édesek vagytok köszönöm h nem fik*áztok!!(L)
Komolyan van rajtam egy tényleg nyúlfarknyi felesleg amit még a baráom is szeret(illik hozzám a picipoci azt mondja:D)
Nem koplalok komolyan..csak nem kívánom az ételt... nemtudom miért:/ Ma se ettem pl..ink le se írom még valaki kinyírxD nem egézséges stb.
Szóval mozgás miből mennyit? Mert hát nem mind1:D
(oh egy picit narancsbőrös a combom...most komolyan ezért utálni kell?-.-" elég ha feszesítem milyen gyakorlatokkal?)
Amúgymeg tényleg köszi a válaszokat ment a zöldkezecske^^
Tuti módszer a következő!!Tapasztalat,de félévenként egyszer lehet csk csinálni.A lényeg,hogy két óránként kötelező a következőket enned 4 napig.Nem sok a fogyás,kb 3 kg,de kezdő löketnek jó nagyon!
8.00 2 dl paradicsomlé
10.00 2 dl tej
12.00 2 db főtt tojás
14.00. 10 dkg párizsi
16.00 10 dkg köményes sajt
18.00 1 db alma
20.00 2 dl tej
Reggel a parlé és a tej felcserélhető,és 12 órától 16 óráig is felcserélhetők a dolgok.
Hidd el,ezt ha betartod,oké lesz.Majd írd meg a fejleményeket 4 nap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!