A kormányösszekötő porvédő gumiharangot könnyű kicserélni otthon vagy kell hozzá valami speciális szerszám?
kormányösszekötő gömbfej kiszedéséhez kell e valami vagy elég az anyát leszedni és azt kilehet húzni ? [link] arra a felső anyás részre gondoltam ! többi meg ahogy én gondolom kontra anyát meglazítani és a gömbfejet letekerni és közbe számolni vagy megjelölni, hogy hol volt hogy ugyan oda kerüljön vissza a gömbfej , a porvédőt meg csak 2 gyors kötöző fogja szóval azt leszedni + vissza tenni nem bonyolult egyedül a gömbfej kiszedésnél vagyok bajba hogy az hogy kell
előre is köszönöm annak aki segít
Igen leszeded az anyát és ha szerencséd van akkor kijön könnyen az agyból ha nincs akkor egy kalapáccsal pár pofon az agynak ahova bemegy az összekötő és kijön. A kormányműről pedig kontraanya lelazít megjelöl és számolod hogy hány menetet tekersz le. De előtte mindenféleképp mérd oda mellé az új összekötőt hogy egyforma hosszúak e. A gumiharang alatt gyárilag be van zsírozva azt nem kell piszkálnod.
A csere után mindenféleképp állítsatok min. kerékösszetartást ha komplett futóművet nem is.
Ha pedig csak zsírzás miatt akarod kiszedni a régit... akkor inkább cseréld egy újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!