Óvodai csoportpénz! Hol mennyi csoportpénzt szednek havonta és azt mire költik?
Nálunk Újpesten 1.500 ft/ hó és állítólag ebből vesznek WC papírt, fogkrémet, szappant, zsebkendőt, szalvétát,
És esetlenként ceruzákat, zsírkrétákat, rajzlapokat.
Évente kb. 2 alkalommal 400-450 ft a bábelőadás, és egyebek.
havi szinten 34.000 ft az amit mi szülők beadunk, de a kiadásunk szerintünk havi szinten 4.000-8.000 ft között van, de akkor hol a többi pénz???
10.45.-ös vagyok!
Mi még csak bölcsibe fogunk menni,de reggel ahogy mentünk a játszóra akkor hallottam ahogy az anyukák felháborodva beszélnek erről!
Nálunk 300 ft a csoportpénz/hó, de ezen felül vinni kell egy tekercs wc papírt, egy csomag 100-as papírzsepi, egy csomag éttermi szalvéta
Fél évente 3!!! tubus fogkrém, 1 l folyékony szappan.
Ha kiszámolod havi szinten ez sem kevesebb sokkal 1500 ft-nál ja és nálunk hetente kell gyümölcsöt vinni 0,5kg/fő/hét
Egyébként nálunk minden fillérrel elszámolnak az óvónénik negyed évente.
én írtam,azt,hogy benne van a kajapénz
az nálunk 8600 ebben a hónapban
és lehet,hogy nekünk tíz hónap alatt 5000,nektek meg 15000-et szednek be,de nektek ebben benne van a tisztasági,nekünk meg nincs,azt pluszban kell vinni
én ne tudom mit vagytok annyira felháborodva,meg írjátok,hogy mennyit kell fizetni havonta.és otthon nem enne a gyereked?Napi háromszori étkezés van benne ebben a pénzben,azt ne számoljátok
gondolom egy válaszoló sem óvodavezető,így nem tudja,hogy mennyi pénzt kap az ovi eszközökre,játékokra
én nem hiszem,hogy maguknak teszik el a pénzt,aztán lehet csak én vagyok naív
Én írtam, hogy nálunk minden fillérrel elszámolnak.
Speciel nálunk kerek perec megmondta a vezető óvónő, hogy amit kapnak az önkormányzattól az semmire sem elég.
Hogy csökkentsük a költségeket mindig megbeszéljük szülőin, hogy ki mit tud esetleg bevinni, rajzpapír, nem használt diafilm, használható állapotú játékok stb. Van a csoportban egy kis sarok fodrászszalonnak kialakítva, azt egy az egyben a szülők hozták össze, a hajszárító búrától az utolsó kis fésűig.
Sajna tényleg nem egyszerű az ovik helyzete, és szerintem nem az óvónénik nyúlják le a pénzt, vagy lehet nekem van nagyon jó tapasztalatom, de nálunk még a színes ceruzákat és a gyurmát is a csoportpénzből veszik, mert ovinak nincs rá pénze!!!!
Pest megye, kisváros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!