3 éves fiam 3 nap óvoda után erősen náthás lett, és ma köhögni is kezdett. Ha nem lesz láza, mehet oviba? Milyen recept nélküli szert ajánlotok ezen tünetekre? (mint felnőttnél a Coldrex vagy Rhinatiol)
Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 18:57
21/22 anonim válasza:
VAn gyerekem, ketto is. Az egyik eppen most ovis. Senki sem viszi a gyereket kohogosen es eros nathasan hogy ott szenvedjen az oviban. Be sem engednek. Mar beiratkozaskor kertek hogy beteg gyereket ne vigyunk. Ez annyira nyilvanvalo. Az gaz ha nem jut el hozzad ennyire magatol erthetodo dolog.
22/22 A kérdező kommentje:
Én biztos elgondolkodnék, ha mindig lepontoznának és 65 %-on mozognék. És tudod nem is a tartalom, inkább a stílus... ÉS szó nem volt erősen gyulladt torokról ahogy írtad.
Köhögés egyébként abbamarad, nátha meglepő gyorsasággál szűnőben, mégsem vittem, de csak azért hogy én tisztességesen tudjam törölgetni az orrát itthon. Kivételesen megtehettem.
Nem tudom a te gyereked milyen oviba jár, ahova náthásan nem visznek gyereket. Mintha nem e világon élnétek.
Többieknek köszi a segítőkész hozzászólásokat!
2012. szept. 10. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!