3 éves gyereknek mit adnak hólyaghurutra recept nélkül?
Persze naná, hogy most, péntek este jön elő :(( Pici véres vizelet is van. Orvossal telefonon konzultáltam, 99%, hogy hólyaghurut. De a gyógyszertárban nem adtak rá semmit, merthogy még csak 3 éves. Tőzegáfonya kapszulát akartam...
Holnap valószínűleg ügyelet lesz belőle. De addig is, tudtok valami gyulladáscsökkentőt erre? Köszönöm.
Sok sok folyadék, mást addig nem tudsz csinálni:(
Jobbulást a kicsinek!
Köszönöm mindenkinek!
Szombat reggel vittük az ügyeletre, mert este odatelefonáltam (pénteken) és azt mondták, vizeletminta nélkül vajmi keveset tudnak tenni. És abból is a reggeli első vizelet kéne.
A dokinő nagyon bunkó volt velünk, nem értette, miért mentem oda, és miért vittem vizeletmintát. Előtte való este telefonon mondták, ugyanazon a telefonszámon, hogy vigyünk reggeli pisimintát.
Végül nagy kegyesen elővett egy tesztet a szekrényből, és megvizsgálta a gyereket, kaptunk antibiotikumot.
Komolyan mondom, nem értem, ezt a "majd lehányjuk" stílust az ügyeleten lévő orvosoktól. És mi kb. évente egyszer szoktunk orvoshoz menni, hálistennek, mert nem egy beteges gyerkőc. Mindenesetre nagyon sajnáltam, nagyon fájt neki. Már jobban van, de a héten nem megy oviba.
Köszi mindenkinek, megy a zöld kezecske! :) Szép hetet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!