Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves fiam 3 nap óvoda után...

3 éves fiam 3 nap óvoda után erősen náthás lett, és ma köhögni is kezdett. Ha nem lesz láza, mehet oviba? Milyen recept nélküli szert ajánlotok ezen tünetekre? (mint felnőttnél a Coldrex vagy Rhinatiol)

Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 18:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
41%
eddig nem járt még közösségbe?
2012. szept. 8. 19:02
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az én kisfiam 4 napot bírt ki az oviban, pedig már középsős! (bár a kiscsoportot is végig betegeskedte) Én napi 500mg C-vitamint adok neki, Kalci-kid forte szirupot, köptetőt és normaflort! Pénteken már nem vittem, mert itthon vagyok, gondoltam nem fertőzzük össze a többieket! Amúgy én nem tudok olyan szerekről, amit írtál, szerintem nem gyártottak még gyerekeknek! (de lehet, hogy tévedek) Gyógyulást nektek is!
2012. szept. 8. 19:29
 3/22 anonim ***** válasza:
57%
Gondolod, ha nem lesz laza de kohog es folyik az orra az oviba valo?!!! Komolyan??? Es akkor a tobbi kisgyereket is megfertozi, az nem gaz??? Hogy lehet ilyen kerdest kiirni????
2012. szept. 8. 19:45
 4/22 anonim ***** válasza:
63%
Második válaszoló vagyok! Télen például minden gyerek a csoportban náthásan és köhögősen jött az oviba. Tök durva volt! Most azért nem vittem, mert még jó az idő és nincs sok orrfújós gyerek, tényleg kár lenne velük kicseszni, meg a szüleikkel is!!
2012. szept. 8. 20:00
 5/22 anonim ***** válasza:
46%
Nekem azt mondta az óvónőnk,hogy ha köhög vagy folyik az orra akkor vihetem,mert ez gyakori ott bent.De ha lázas akkor természetesen nem szabad.
2012. szept. 8. 20:05
 6/22 anonim ***** válasza:
69%
3 éveseknek még nincs receptnélküli gyogyszerek vitaminokon ,és lázcsilapitokon kivül
2012. szept. 8. 20:16
 7/22 A kérdező kommentje:

Ezt a bunkó válaszolót!! Hihetetlen! Gondolod egyedül a fiam náthás a csoportban? Képzeld NEM! Egyébként egy egyszerű náthánál te megengedheted magadnak a táppénzt? De jó munkahelyed van...

A többieknek köszönöm a válaszokat.

2012. szept. 8. 20:31
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez volt múlt héten, csak a bölcsiben. Stodal szirupot adtam neki, meg megemeltem a c-vitamin adagját, 2 nap alatt jobban lett szerencsére. Figyeld van-e hőemelkedése, ha van, akkor én nem viszem, olyankor komolyabb dolog is van a háttérben.
2012. szept. 8. 20:51
 9/22 anonim ***** válasza:
63%
Neked bunko megfertozni masokat? Te vagy bunko ha igy gondolkozol!
2012. szept. 8. 20:55
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyenkor gyorsan ezeket adom a lányomnak:

Ha piros a torka is (meg tudod nézni), akkor azonnal Strepsils cukorka, 3 éves kortól szedhető és nagyon jó. Aerius oldat este, amely a váladékot csökkenti, tehát nem képződik annyi az orrában, emelt dózisú C vitamin, tengerivizes orrspray és Nasivin. Ha száraz a köhögése, akkor csillapítani kellene neki erre ehet kapni Robitusint recept nélkül, ha nem, akkor köptető kellene, de ezen utóbbiakat inkébb orvos állapítsa meg.

Jobbulást!

2012. szept. 8. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!