Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves fiam 3 nap óvoda után...

3 éves fiam 3 nap óvoda után erősen náthás lett, és ma köhögni is kezdett. Ha nem lesz láza, mehet oviba? Milyen recept nélküli szert ajánlotok ezen tünetekre? (mint felnőttnél a Coldrex vagy Rhinatiol)

Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 18:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
az én fiam az influenza kellős közepén kezdte az ovit,amikor először fojt az orra és köhögött kicsit,de láza nem volt,é őszintén megmondtam az óvónőnek,hogy én még nem tudom mi a határ,szóljanak ha már nem hozhatom,ha már ilyen jellegű,mértékű betegségnél már nem vihető be,persze jó lelkiismerettel,mert amúgy bevitték még lázasan is.és amikor eljött a pillanat ő szolt na most már maradhatna otthon kicsit,és innentől kezdve ennél tovább nem engedtem oviba.minden orrfújásnál nem maradhat otthon ezt ők is tudják.minden kis köhintésnél sem,de amikor folyamatosan és nagyon köhög,amikor már nagyon folyik az orra,vagyis óránként kell fújatni,már otthon lehet hagyni,sőt ajánlatos.sőt kell.erős orrfújásnál és erős köhögésnél már nem vinném.én a stodált adom ilyenkor neki,náthára,köhögésre,hörghurutra jó és homeopátiás,igy adható,adj neki sok c vitamint,és béres csepett,vagy vitamin készítményt.
2012. szept. 8. 21:34
 12/22 anonim ***** válasza:
12%

Ne törődj vele, biztos nincs gyereke, vagy ha van akkor még nem jár közösségbe...

Nálunk is viszi mindenki a gyereket, kivétel a láz. Már rég kirúgtak volna, ha mindig itthontartom. Az első év ilyen immunrendszer próbáló.

Mucopront szirup, lándzsás útifű szirup, Erigon. Ezeket adom felváltva, és ezek száraz és hurutos köhögésre is jók. Vény nélküliek. A Stodal nekünk semmit nem ért (én is próbáltam).

2012. szept. 8. 21:35
 13/22 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk kifejezetten kérték az óvónők hogy ne vigyük be a náthás gyereket.Minden szülőin téma ez,hogy meddig lehet bevinni meddig nem.Ha erősen náthás akkor gyakran kell törölni az orrát,ha köhög,folyik az orra akkor sok folyadékot kell itatni vele,ami az oviban hát nem igazán felügyelhető.Az én lányom nem lázas tipus,nem is beteges,ha köhög(nem egyet-kettőt)és nagyon folyik az orra én nem viszem.Van akin így van akin úgy jön ki egy betegség,lehet akit megfertőz gyengébb immunrendszerű és rosszabbul lesz mint egy másik gyerek.
2012. szept. 8. 21:51
 14/22 anonim ***** válasza:
47%
Talan fontosabb, hogy a gyereked meggyogyuljon es ne fertozze meg a tobbit mint mi tortenik a munkahelyeddel, nem? Azert szultel gyereket hogy maximalisan vele legyel ha baja is van, nem lepasszold mert tappenzbajaid vannak. Barmikor lehet uj munkahelyet talalni es barmi mast is csinalni. A gyerekedet csak nem tudod lecserelni. Szerencsere vannak meg olyanok akik eljutnak odaig hogy gyulladt torokkal es erosen nathas gyerekkel nem arasztajk el az ovodakat.
2012. szept. 9. 10:32
 15/22 anonim ***** válasza:
42%
14-nek igazat adok kivétel hogy új munkahelyet találjon a mai világban nem lehet ugrálni.
2012. szept. 9. 13:05
 16/22 anonim ***** válasza:
46%

most abban a kérdésben, hogy járt-e már közösségbe mi volt lepontozni való?

Azért kérdeztem, mert ha nem, akkor majd rájössz, hogy jövő júniusig folyamatosan folyni fog az orra, hónapokig köhögni fog és nem fog használni csak az antibiotikum.

2012. szept. 9. 13:16
 17/22 anonim ***** válasza:
60%
Hát tényleg nincs gyereked 65%-os! Ha lenne, tudnád, hogy gyerekkel marha nehéz elhelyezkedni a mai világban! Ezt is nyugodtan lepontozhatod...
2012. szept. 9. 14:27
 18/22 anonim ***** válasza:
89%
11 es vagyok,mindenhol van aranyközépút.azért kell megkérdezni az óvodát,most ilyen a gyerek állapota vihetem vagy sem,látják mennyire beteg,másnap már biztos azt mondják inkább ennyire náthásan már ne hozd,de azt sehol nem mondják,hogy kicsit folyik az orra és maradjon otthon,igen mindennél fontosabb a gyerek,de enni neki is kell valamiből és bizony hamar repül az ember,megbízhatatlan lesz,ez azért nem játék.egy gyerek nem csak oviba kaphat el betegséget,hanem mindenhol ahol emberek vannak.igy az a duma se áll meg,hogy megfertőz más gyereket,az más gyerek holnap a bevásárlóközpontban kap el,jó nagy vírust,szóval miről beszélünk?van hogy igenis otthon kell maradni a gyerekkel,de van amikor ezt semmi nem indolja,ha tanácstalan vagy fordulj a leg illetékesebbhez,vagyis az óvodavezetőhöz.ennyi....
2012. szept. 9. 15:48
 19/22 anonim ***** válasza:
55%
Én nem vinném oviba,az biztos.Ne fertőzzön meg senkit sem.Köhögő és orrfolyós gyerek nem való oviba.Ha megtudod oldani inkább ne vidd el.
2012. szept. 9. 19:14
 20/22 anonim ***** válasza:
81%
ha nem lázas viheted oviba. Ha teljesen kikúrálod otthon, akkor is vissza fog fertőződni pár nap alatt.
2012. szept. 9. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!