Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bent a lakásba is kell adni...

Bent a lakásba is kell adni cipőt a 1,5-2 éves gyerkőcre?

Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 12:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

ilyenkor? minek? csak belerohad a lába.

nálunk, amióta jó idő van, a gyerek mezítláb rohangászik. a függőfolyosón is. (2,5 éves) este megsikálom a lábát és ennyi.

2012. szept. 5. 12:25
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem a kosszal van gondja a kérdezőnek, hanem attól fél, hogy felfázik a gyerek. Mi gyerekünk is 2 lesz és mindig adunk cipőt rá.
2012. szept. 5. 12:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sem adok az ikreimre ilyen időben,persze ha kicsit hűvösebb van és érzem,hogy a járólap (kő) is hüsi, akkor puhatalpút adok rájuk, imádják.
2012. szept. 5. 12:34
 4/12 anonim ***** válasza:
Kislányom 20 hónapos, bentre nem szoktam ráadni se cipőt, se szandit, sokszor még zoknit sem. Simán le tudja venni. Mikor meg fázik a lába szól: "Anya! Okni." Felhúzunk egy vastagabb, csúszásgátlós zoknit.
2012. szept. 5. 12:36
 5/12 anonim ***** válasza:

Nálunk zokni van a lábán és nem cipő vagy mamusz.

Kint pedig csak cipőben/szandálban van. Még a játszón is, mivel nem egy környezetkímélő emberek ülne oda be.

Télen pedig vastag talpú zoknit kap, mint tavaly.

Sosem fázott még fel és nem volt szerencsére beteg.

2012. szept. 5. 12:37
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen, bent is szandálban van. Az ortopédus azt mondta, a sima járófelület (járólap,parketta) olyan a lábának, mint a vasaló, nem segíti a láb megfelelő fejlődését.
2012. szept. 5. 12:42
 7/12 krisztivan ***** válasza:
Fiam sokat lábujjhegyezik és az ortopédus azt mondta inkább mezítláb legyen bent is mert ez a legjobb lábtorna(lábujjhegy).
2012. szept. 5. 12:48
 8/12 A kérdező kommentje:

szóval ma voltam venni cipőt a kislányomnak kintre. és mutatott az eladó egy puhatappú d.d stepes cipőt hogy bentre. és mondtam neki, hogy köszi nem kell mert nem adokra bentre cipőt! télen sem! nézett furán.

és mondta hogy bentre kell cipő. kérdezem tőle hogy a fiamnak azért lett bokasülyedése mert nem volt rajta bent cipő. azt mondta hogy igen

2012. szept. 5. 12:49
 9/12 anonim ***** válasza:

nyáron: otthon -- mezítláb játszóm -- ugyancsak sétálni-- szandi

ősszel-tavasszal: otthon -- zokni játszón -- kiscipő zoknival sétálni ugyancsak

télen : otthon -- zokni játszó séta -- téli cipő

mondjuk mi panelban lakunk ott mindig meleg van :-)

érdekes nekem meg azt mondták h az a jó ha minél többet van cipő nélkül a gyerek

2012. szept. 5. 12:51
 10/12 A kérdező kommentje:

hát komolyan nem tudom mit csináljak.

kint kertes házunk van szinte mezítláb voltak egész nyáron.

most a lakásba is zokniba szaladnak. de a fiam télen sem hordott bent szandit semmit csak zokni!

2012. szept. 5. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!