Ha alvás után száraz marad a pelus, akkor kidobod, vagy ráadod máskor is a gyerkőcre?
Hát hiába maradt száraz, az kb olyan, mint 3 napig hordani ugyanazt a fehérneműt... Nem hiszem, hogy egészséges.
1-2 óra után simán "újra lehet hasznosítani", de több éjszaka után szerintem nem kellene.
De sétához se adj már rá pelust, főleg ha csak 1-2 órát vagytok kint, ennyit ki kell bírni pisi nélkül, ha indulás előtt pisilt a gyerek.
Egyébként max 2-szer adtam rá ugyanazt a pelust a gyerekemre, többször nem. Sétához soha nem adtam rá, csak az alvás. Amint lekerült a pelus, én már sétálni is bugyiban vittem.
én nem szoktam.
Az enyém mindig nappal pisilt be játék közben, alvás közben soha. De mondjuk az éjszakait rá lehetne adni a déli alvásnál, és akkor fürdéskor mindig tisztát kap :)
Én megfogadom, hogy egy pelus max két nap, de automatikusan kuka a pelus(fiamnak biztonsági intézkedés éjjelre, ha nem ébredne fel)...
Volt, hogy a csajos ment pisilni a bilibe és a száraz pelust is azt utolsó pillanatban nem dobtam ki(alig egy órás pelus)
Érdekes azóta, hogy a kicsi is bilizik több pelenka fogy:O
3napig nem adnám a száraz pelust sem a gyerekre.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Hát ez a téma egyszer már kiverte a biztosítékot itt a gyk - n, nekem tetszett ez a hajbakapás, mint valami óvodások, nem felnőtt, értelmes Anyák.
Köszi a válaszokat!
És a linket is, szórakoztató volt olvasni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!