Régen miért nem hisztiztek a gyerekek? Miért tudtak normálisan viselkedni? A mostani gyerekek meg miért ilyen hisztis akarnokok? Mit rontottunk el?
Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 16:49
31/34 anonim válasza:
És szerintetek lehet párhuzamot vonni aközött, hogy lett egy kistestvére a gyereknek és aközött hogy nagyon hisztis?
Az én fiam se nyugis, de ha lenne egy kistesó szerintem még rosszabb lenne a helyzet.
Persze ha így is van, ezzel nem lehet letudni a hisztisséget, csak érdekel, hogy van e alapja az elgondolásomnak.
32/34 anonim válasza:
Valóban több a kezelhetetlen gyerek. A fő oka ennek az, hoyg az anyukák magukhoz láncolják őket. 1-1,5 évesen legkésőbb bölcsibe kéne menniük.
33/34 A kérdező kommentje:
12-es megkérdezhetem mennyi idősek a gyerekeid ?
és tök egyet értek veled, amit utoljára írtál az is bmira igaz szerintem.....
inkább rászólok kicsit erélyesebben és legyen belőle normális ember mint legyen egy elkényeztetett majom akit majd nem igazán tűr meg a társadalom.....illetve kiközösítenek mert azt hiszi körülötte forog a világ :S
2012. szept. 5. 08:21
34/34 anonim válasza:
Azt próbáltad már, hogy te is elkezdesz földön fetrengve hisztizni amikor ő és pont ugyanúgy? Nekem nincs gyerekem de többször hallottam ezt a módszert. Állítólag annyira megdöbbennek a gyerekek, hogy egyből abbahagyják. Meg ha látják kivülről is hogy milyen a hiszti, jobban megértik, hogy miért nem jó ez. ha otthon áll neki hisztizni, te is áll neki,egy próbát megér, max nevettek egy jót a végén:)Ha pedig legközelebb nem hagyja abba, fenyegetheted, hogy lassan kihozol a sodromból és én is nekiállok hisztizni..... Ha hisztivel csak hisztit tud elérni, akkor lehet megunja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!