Miért visztek állandóan ajándékokat a dadusoknak, óvónéniknek?
Annyira kíváncsi vagyok, mert egy csomó kérdést látok itt ezzel kapcsolatban. Őszintén szólva, nekem soha eszembe nem jutott ajándékot vinni az oviba (még csak a kiscsoportot járta ki a fiam, holnaptól középsős).
Igaz, a mi két óvónénink borzalmas, egyik szipirtyóbb, mint a másik, egyáltalán nem voltam velük megelégedve, át is akartam íratni a fiam másik csoportba, de nem lehetett.
Szóval Ti azért ajándékoztok, mert
1. szokás
2. meg nagyon vagytok elégedve / szeretitek őket
3. ezzel akarjátok "lekenyerezni" az óvónéniket, hogy a Ti gyereketek legyen a kedvenc?
Bocsi, tényleg nem kötekedésből kérdezem, csak kíváncsi vagyok. Olyan jó lenne, ha nekünk is kedves óvónénijeink lennének... :(
Bár kicsit későn találtam a kérdésre mégis hozzászólnék...
Most középsős a kisfiam. Kiscsoportban mi az utolsó napon ajándékoztuk meg az óvónéniket és a dajkanénit. Szándékosan olyan ajándékot kerestem amit nem én adok, hanem a kisfiamtól kapnak. Így esett a választás egy szép versre és egy szál virágra (a vers részben erről szól) + megkapták a verset kinyomtatva egyszerű fehér lapon amit a kisfiam díszített fel. Sokkal-sokkal többet érdemeltek volna, de úgy hiszem a szeretetük és a törődésük ajándékkel és tárgyakkal, pénzzel nem kifejezhetők. Szuper óvónénik egyrészt imádják a kisfiam :) másrészt nagyon megkönnyítették az év eleji extra küzdelmes beszoktatást, ráadásul egész évben ők valóban a gyerekeknek éltek. Hihetetlen mennyit fejlődtek a kezük alatt. Remélem a kicsinek is hasonló óvónénik jutnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!