Koszmót mivel lehet eltüntetni?
Figyelt kérdés
2,5 éves elég sok haja van ha én azt bekenem olajjal ki nem mosom belőle :(
Más megoldás?
2012. aug. 29. 10:45
1/5 anonim válasza:
Ét vagy baba olajjal bekened,akár tocsoghat is.Hagyod 10percig aztán le kaparod a körmöddel.A műveletet meg ismételheted(én igy tettem).Aztán 3szor mostam mega haját.Másmegoldást nem ismerek.
2/5 gabszem válasza:
ugyanazt csináltam mint az előző válaszolo. bekentem babaolajjal és később lekaparásztam a körmömmel, nagyon óvatosan, inkább a körmöm hátuljával, de lehet próbálkozni törölközővel is. Nekünk az orvos is írt fel gyógyszertári pakolást és igazából az tüntette el véglegesen.
3/5 anonim válasza:
Gyógyszertárban lehet kapni Babé koszmó elleni sampont. Elég húzós, kb. 1700 Ft az ára, de nagyon szuper.
A trükk: bedörgölöd a haját, egy pici vízzel, plusz a samponnal, és rajta hagyod kb. EGY ÓRÁT. (Nyár van, most meg se fázik.) Rá fog száradni, de az nem baj. Utána kapargatni sem kell, gyönyörűen lejön minden koszmó a fejéről, egy sima hajöblítéssel. Persze azért a fejbőrét mosás közben masszírozd jól át! :)
Ha utána is maradtok ennél a samponnál, sima hajmosáskor, akkor a koszmó az életben nem jön többet vissza.
4/5 anonim válasza:
En babaolajjal, annyi kulonbseggel, hogy huztam utana egy sapkat a fejere, es igy meg kaparni sem kellett:)
5/5 anonim válasza:
Nekünk is a Babé koszmó elleni sampon vált be, bár nem hagytuk rajta egy órát, csak ameddig egyébként is fürdött, és a végén leöblítettük. 1-2 alkalom után gyönyörűen eltűnt, azóta sem jött vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!