Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baba fejéről, füléről, szemöld...

Baba fejéről, füléről, szemöldökéről hogyan lehet eltüntetni a koszmót?

Figyelt kérdés
Hiába olajozom, egyre csak terjed.
2010. dec. 10. 13:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt koszmónk,vettem nagyon sűrű fésűt (tupír fésű) és azzal fésülgettem .10 perc után az össze feljött.A szemöldökét nem tudom mivel lehetne..az olajozás nekünk is csak rosszabb eredményt hozott.
2010. dec. 10. 13:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk bejött a babé koszmó elleni sampon a fejére, a szemöldökét jól beolajoztam, hagytam hatni egy kicsit, aztán textilpelussal picit erőteljesebben ledörzsöltem. Kicsit piros volt a helye, de lejött. A babádról dörzsöléssel sem jön le?
2010. dec. 10. 13:43
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekünk az jött be, hogy minden nap hajat mostunk, vagyis jól átdörzsöltük a fejét. Ez nem azt jelenti, hogy lekapargattuk a koszmót!

Egyébként a koszmó nem betegség, elhalt hámréteg a szőrrel fedett részeken, mert a babák vérkeringése közvetlenül a fejbőrnél még nem annyira jó.

A dörzsölés meg vérbőséget okoz.

Mi is próbáltuk egyébként az olajat, de az úgy beleragadt a (nem kevés) hajába, hogy csak egyszer tettük rá, és soha többet...

2010. dec. 10. 13:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem 25 hónapos a kislányom,és mióta sapkát kell hordania koszmós a feje búbja,tegyem hozzá majdnem derékig ér a haja.Kaptunk a dokitól gyógyszertári szaliciles olajat,az legalább lehozza,és nem olyan mint az oliva olaj.
2010. dec. 10. 14:06
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. A szemöldökéről el tudtam tüntetni, a nivea baby testápolóval, de visszajött. Az a legnagyobb gondom ezzel a dörzsöléssel is, hogy a gyermekemnek 4 cm-es haja van (így született). De kaptam pár jó tippet, amit ki fogok próbálni és majd megírom melyik vált be :)

Jó babázást nektek!

2010. dec. 10. 14:28
 6/9 anonim ***** válasza:

mi kaptunk gyógyszertári koszmó elleni krémet (doki írta fel), ezzel bekentük, fél órát rajtahagytuk. utána hajmosás, aztán vakargatás. (lányomnak annyi volt, hogy 3 napon át ezt csináltuk, mire az összes feljött).

azóta babe koszmó elleni samponnal hetente 1x megmossuk a haját. eddig nem jött vissza.

2010. dec. 10. 15:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Az én babám is nagyon koszmós volt nekünk semmi más nem vált be csak a koszmó elleni BABE sampon.

Próbáld ki hátha segít.

2010. dec. 10. 15:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia!A koszmót le kell kaparni!!!!Beolajozod,vársz egy órát és körömmel lekaparod!!!!Ennyi!És utána jöhet a Babe sampon koszmó ellen!üdv:kozmetikus anyuka
2010. dec. 10. 15:42
 9/9 anonim ***** válasza:
BABE, draga de nagyon jo, es sokaig jo!
2010. dec. 11. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!