Baba fejéről, füléről, szemöldökéről hogyan lehet eltüntetni a koszmót?
Nekünk az jött be, hogy minden nap hajat mostunk, vagyis jól átdörzsöltük a fejét. Ez nem azt jelenti, hogy lekapargattuk a koszmót!
Egyébként a koszmó nem betegség, elhalt hámréteg a szőrrel fedett részeken, mert a babák vérkeringése közvetlenül a fejbőrnél még nem annyira jó.
A dörzsölés meg vérbőséget okoz.
Mi is próbáltuk egyébként az olajat, de az úgy beleragadt a (nem kevés) hajába, hogy csak egyszer tettük rá, és soha többet...
Köszönöm az eddigi válaszokat. A szemöldökéről el tudtam tüntetni, a nivea baby testápolóval, de visszajött. Az a legnagyobb gondom ezzel a dörzsöléssel is, hogy a gyermekemnek 4 cm-es haja van (így született). De kaptam pár jó tippet, amit ki fogok próbálni és majd megírom melyik vált be :)
Jó babázást nektek!
mi kaptunk gyógyszertári koszmó elleni krémet (doki írta fel), ezzel bekentük, fél órát rajtahagytuk. utána hajmosás, aztán vakargatás. (lányomnak annyi volt, hogy 3 napon át ezt csináltuk, mire az összes feljött).
azóta babe koszmó elleni samponnal hetente 1x megmossuk a haját. eddig nem jött vissza.
Szia.
Az én babám is nagyon koszmós volt nekünk semmi más nem vált be csak a koszmó elleni BABE sampon.
Próbáld ki hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!