A babakocsi huzatáról hogyan lehet eltüntetni a légypiszkot? Most rendeltem a vateráról és a képeken nem látszott, de csupa légypiszok és nem tudom kiszedni!!
Gáz ha nem lehet levenni a huzatot próbáld meg...
ha nem megy akkor csinálj egy mosószeres vizet vegyél egy szivacsot és úgy mosd ki aztán tedd ki a napra.
Szia!
Off
Én is visszaadnám az előző gazdájának, mert így ez nonszensz! Egy babának való dolgot így eladni! Szörnyű...
A kérdésre:
Próbáld meg kárpittisztító Vanish-el. Én szórófejeset vettem, a kanapéról gyönyörűen kihozta a régebbi foltokat is.
12:36 vagyok
A visszavételt már csak az eladóval tudod megbeszélni.
ha azokra az apró barna pöttyökre gondolsz..semmivel:-((
én jártam így az udvaron szíríott ruhákkal, ez egyik blúzom oylan lett és semmivel nem jön ki
amúgy visszavibnném, hogy kenje a hajára
Úgy lehet, hogy felhívod az eladót, és megmondod neki, hogy na ez így nem okés, mert "elfelejtette" közölni ezt a tényt, hogy csupa légykaki a babakocsi. Ha azt mondja, nem akarja visszaadni a pénzt, akkor nagyon egyszerűen csak annyit kell mondani: bejelented a vaterának a dolgot, és számíthat a szankciókra.
Egyébként ugye még nem zártad le az adásvételt? Mert akár negatív értékelést is adhatsz rá.
Ja, egyébként mi úszópelenkával jártunk így. Megkaptuk postán, csupa pisi szaga volt, sárga volt, tehát használt úszópelust akart valaki eladni.
Szóltunk neki, hogy visszaadjuk, visszakérjük a pénzt, és ez esetben semleges értékeléssel zárjuk le az adásvételt.
Szó nélkül visszaadta a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!