Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babakocsi huzatáról hogyan...

A babakocsi huzatáról hogyan lehet eltüntetni a légypiszkot? Most rendeltem a vateráról és a képeken nem látszott, de csupa légypiszok és nem tudom kiszedni!!

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 12:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Off:én is adok-veszek tezsveszen,és volt már olyan,h nem vettem észre egy szálhúzódást,a vevő jelezte ezt és visszaadtam a pénzt,DE és is vásároltam úgy,h az volt írva a termékhez,h hibátlan,címkés,ezt megvettem 800 Ft+ postaköltség,és mikor megérkezett a pulcsi,kb 100 Ft-ot nem adtam volna érte.Jeleztem az eladónak,aki egy'sajnálom,h nem vagy elégedettel' elintézte.Szóval sajnos vannak ilyen emberek is.

Én nagyon sok foltot ki szoktam szedni msogatószerel,próbáld meg azzal is,hátha segít.

2011. jan. 24. 16:18
 22/23 A kérdező kommentje:
oké,köszönöm.
2011. jan. 24. 18:02
 23/23 anonim ***** válasza:
56%
Én utálom a Tesz-vesz-t, Vaterát, ha valamit venni vagy elsdni akarok, inkább ott az Apronet, Expressz.
2011. jan. 24. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!