Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babakocsi huzatáról hogyan...

A babakocsi huzatáról hogyan lehet eltüntetni a légypiszkot? Most rendeltem a vateráról és a képeken nem látszott, de csupa légypiszok és nem tudom kiszedni!!

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 12:17
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
még nem értékeltem.Megvárom hogy ,mit válaszol a levelemre,aztán már hála nektek tudom mit kell tennem.Köszönöm :)
2011. jan. 24. 12:51
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

De felháborító...utálom az ilyet...:((( És 8 napon belül köteles visszavenni mert erről törvény van. A teszvesz és vaterás adásvétel is magánszemélyek közötti adásvételének minősül és ennek szabályai vannak.

És ne semlegesen értékeld ha nem veszi vissza hanem negatívval...

undorító hogy ilyen emberek vannak, ő mit érezne ha légyszaros vmit kapna??

2011. jan. 24. 12:52
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen,trehány sz.r az aki képes légyszaros,ganajos,szennyezett dolgot tárolni a házatáján. Mibe tellett volna még akkor kivakarni a retyóból,azt a szerencsétlen anyagot. Nem megvárni,hogy rászáradjon... Kimosatlanul semmit nem teszünk el,pláne nem gyerekholmit.
2011. jan. 24. 13:09
 14/23 A kérdező kommentje:
Egyet értek,kíváncsi leszek mit reagál,majd megírom!
2011. jan. 24. 13:13
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Hat en sem jartam jobban,nekem peneszes babakocsi lett eladva:(szetszedtem az egeszet,lecsavaroztam a kupolat.sikerult kiszednem,haziszappan,citromsav ecet,komboval,egymas utan hasznaltam oket,nekem teljesen kiszedte,szerencsre.
2011. jan. 24. 13:26
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Én meg sem próbálnám kiszedni, hanem azonnal neki írnék hogy vissza az egész üzlet! KÖTELES visszaadni a pénzt, valóban magánszemélyek között adásvételről van szó.

Mondjuk én éppen ilyen sztorik miatt kerülöm mind a látatlanban vásárlást, mind a használt motyók vételét, ha nem ismerem az illetőt.Remélem sikerül visszacsinálni a dolgot!

2011. jan. 24. 13:34
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy életre elvettétek a kedvem a vaterától és társaitól. Méghogy használt pelenka...eszem megáll.
2011. jan. 24. 13:34
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Én most adtam el egy ikerbabakocsit.Bár egyáltalán nem koszos,mégis a férjem tegnap ízig porrá szedte az egészet,hogy minden porcikáját ki tudjam mosni,hogy frissen,illatosan adjam át.Szerintem ennek alapnak kellene lennie.
2011. jan. 24. 13:52
 19/23 A kérdező kommentje:

Írt az eladó,de szerinte,emiatt nem kellene visszaküldenem.nevetséges.Nyilván neki természetes.Ha sikerül kiszednem a foltot nem küldöm vissza,mert amúgy jó kis kocsi.

Előzönek: Gondolom ti vagytok többen akik rendesek,mert amúgy nem működne a vatera,de sajna én így jártam!

2011. jan. 24. 14:19
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nevetséges? Én még csak nem is mosolyogtam rajta. Igénytelen.
2011. jan. 24. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!