A babakocsi huzatáról hogyan lehet eltüntetni a légypiszkot? Most rendeltem a vateráról és a képeken nem látszott, de csupa légypiszok és nem tudom kiszedni!!
De felháborító...utálom az ilyet...:((( És 8 napon belül köteles visszavenni mert erről törvény van. A teszvesz és vaterás adásvétel is magánszemélyek közötti adásvételének minősül és ennek szabályai vannak.
És ne semlegesen értékeld ha nem veszi vissza hanem negatívval...
undorító hogy ilyen emberek vannak, ő mit érezne ha légyszaros vmit kapna??
Én meg sem próbálnám kiszedni, hanem azonnal neki írnék hogy vissza az egész üzlet! KÖTELES visszaadni a pénzt, valóban magánszemélyek között adásvételről van szó.
Mondjuk én éppen ilyen sztorik miatt kerülöm mind a látatlanban vásárlást, mind a használt motyók vételét, ha nem ismerem az illetőt.Remélem sikerül visszacsinálni a dolgot!
Írt az eladó,de szerinte,emiatt nem kellene visszaküldenem.nevetséges.Nyilván neki természetes.Ha sikerül kiszednem a foltot nem küldöm vissza,mert amúgy jó kis kocsi.
Előzönek: Gondolom ti vagytok többen akik rendesek,mert amúgy nem működne a vatera,de sajna én így jártam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!