9 hós a kislányom és újra előjött a koszmó. Eddig azt hittem csak pár nagyobb darab van a fejbőrén, leszedtem, de most jobban széthúztam a haját és hát eléggé csúnya a fejbőre, ezért ismét kezelni szeretném. Már volt hozzá "szerencsénk", akkor babe samponnal kezeltük, fürdés előtt fél órával bekentük, rátettünk egy sapit és fürcsinél lemostuk. Ezt egy hétig csináltuk a dokinéni javaslatára, de hatalmas sírások, nyűglődések árán és ráadásul nem szüntette meg teljesen. Ezen kívül keresek valami megoldást, ami gyors, egyszerű és hatásos. Köszönöm!
2009. febr. 25. 18:43
1/7 anonim válasza:
Ausztriában kaptunk egy terméket ami rögtön megszabadított a koszmótól.A neve EAU THERMALE AVÉNE Pédiatril Gel.REMÉLEM SEGÍTETTEM
2009. febr. 25. 18:57
2/7 anonim válasza:
Mi is a babet használjuk minden hajmosásnál bár most nem koszmós.Csak egyszerűen füdés közben bedörzsölöm és rögtön le is mosom.Így nem macerás de mi csak ezzel mosunk hajat.Lehet hogy folyamatosan csak ezt kellene használnod.
2009. febr. 25. 19:00
3/7 anonim válasza:
Az én kislányomnak is lekoszmósodott, bár még csak pár hónapos volt. Nem tudom, mekkora már a kislányod haja.
Nekünk a Johnson olaj bevált. Fürdés előtt bekentem a fejét, utána játszottunk még egy kicsit, majd fürdés, lemostuk. Pár nap alatt elmúlt. Minden nap mostuk.
Sok sikert!
2009. febr. 25. 19:03
4/7 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok nekünk ez az avéne vált be és soha nem kellett ismételni csak egyetlen alkalommal bedörzsölni és utána lemosni.A lányom most már lassan 2 éves és soha többet nem jött elő a koszmó.Amikor megszabadúltunk a koszmótól akkor 9 hónapos volt.
2009. febr. 25. 19:05
5/7 anonim válasza:
Nallunk kaphato valami francia feliratos hajhab,amivel a furdes elott kell bekenni a fejet es furcsi vegen lemosni,nekunk elso mosas utan szembetuno volt a hatas...3x mostam meg a fejecskejet es eltunt,azota sem jott vissza a koszmo.A neve:MUSTELA ,es angolul irja alatta,h direkt ujszulotteknek sampon,de koszmora valo.En a baratnomtol kaptam 1 fel flakonnal,mert ok is csak a felet hasznaltak el,de meg igy is van benne sok.
...utso vagyok,most latom ,h irja rajta h "bebe"...ti is ezt hasznaltatok?
...mosndjuk ez is olyan mint a pelus ,vagy popsi kemocs,kinek mi valt be,a babak sem egyformak.
2009. febr. 25. 20:38
7/7 A kérdező kommentje:
sziasztok. köszönöm mindenki tanácsát, szépen sorjában kezdjük kipróbálni, valamelyik remélem jó lesz! a lényeg, hogy ne tartson sokáig, jó lenne egy-két nap alatt használna és elmúlna a koszmó, mert nagyon nyűgi tud lenni a leányzó, ha sokáig kínozzuk. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!