Mivel tudom eltüntetni a fejéről a koszmót?
Figyelt kérdés
Már próbáltam napraforgó olajjal, babafürdetővel, de szinte semmit sem használt!2008. szept. 27. 15:59
1/9 anonim válasza:
Nekem is volt ezzel problémám. Aztán a doktornő ajánlotta a Babe koszmó elleni samponját. Nekem bevált, merem ajánlani.
2/9 anonim válasza:
igen, a babe tényleg nagyon jó.
igaz drága,(1400ft), de hetente 1x ha megmosod vele, jó sokáig elég és tényleg nagyon hatásos.
3/9 anonim válasza:
A dokival írass fel Alkcema nevű kenőcsöt. Nekünk is ezt írta fel, és egy hét alatt gyönyörűen rendbe jött. Fürdés után éjszakára ezzel kentem be a fejét vékonyan (nem lett zsíros semmije, csak a haja egy picit), és fürdéskor mindíg BABE koszmó elleni samponnal mostuk és mossuk a haját azóta is. Volt koszmó, nincs koszmó.... 5 hós kislány anyukája
4/9 anonim válasza:
Én bekenem napraforgóolajjaés és fogkefével kidörzsizem, nagyon szépen lejön.
5/9 anonim válasza:
olvasd végig, sok praktika van benne, szerintem a sampon+olaj kombinációja a leghatásosabb
sok szerencsét :D
6/9 anonim válasza:
Szia!
Nekünk is a Babe vált be ! nem olcsó de hatásos.
7/9 anonim válasza:
Nálunk a bebe nem vált be igazán. Csak a gyógyszertári olaj, azzal kentem be a fejét, majd adtam rá egy rossz sapit (ráadásul 5 centis haja van, így sokkal nehezebb bármit is rákenni). Délután pedig szépen levakargattam róla, de csak óvatosan, vigyázva a fejbőrére. Egy barátnőm olaj helyett gyógyszertári nagyon zsíros krémet használt, az nem folyik le. Nekünk már vastag páncél volt a buksiján, úgyhogy kénytelen voltam ilyen eszközhöz folyamodni! Bár a bebe sampont most is használjuk, ha már megvettem, de szerintem inkább az enyhébb tünetekre való, illetve megelőzésre. Sok sikert!
8/9 anonim válasza:
Az én kisfiamnak kb.2-szer kellett csak a köv.alkalmazni.Babaolajos vattapamaccsal bedörzsiztem fürdés előtt,kis idő után(kb.20perc)stilfésűvel óvatosan kifésülni.Olcsó és hatásos.
9/9 anonim válasza:
Mi Weleda körömvirágolajjal bedörzsöltük a kobakját, rá egy vékony vászonsapi, egész nap rajtahagytuk,este meg sörtés babakefvel gyönyörően lejött az egész.Jó büdi volt a kis feje az egsz napos pállástól, de rendebe is jött egy napon belül. Persze kikefélés után mega fürdetés és hajmosás sima patikai fürdetővel,mert egy merő koszmó lett a 60 centis lakónk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!