Nagyfelületű, makacs koszmót hogyan, hány alkalom kezelésével lehet végleg eltűntetni atópiás babáknál?
Nálunk is ez a helyzet, én a következőt csinálom és szépn múlik!Olivaolaj a fejbőrre fürci előtt,rá egy pamut sapka 15 percig,jól felpuhul és egy puha sörtéjű kefével végig vakargatom,majd sűrű fogú fésű,aztán fürdésnél Babe koszmó ellenii samponnal mosom,azt is rajtahagyom egy picit.
Ajánlották még nekem, hogy az olajat egész éjjelre hagyjam rajta, illetve, hogy mosás közben egy régi csipkével dörzsölgessem a fejbőrt.
Ugyan ez, 2 hét kellett kozzá, hogy javuljon a helyzet. Olaj vált be. Sokat próbálkoztunk. A Babe koszmó elleni sampontól ekcémás lett a bőre a fülénél, és a homlokán, ahol érte a sampon.
A barátnőm fiának nagyon durva volt a buksija. A homlokára is ráhúzódott- mint egy rinocérosz olyan lett. Speciális krémet írt a bőrgyógyász, 3 nap alatt helyre tette.
Próbálkozni kell!
Köszi!
Olajos kezelés leállítva, Babé irritatív anyagot tartalmaz számunkra, bőrgyógy. kenőcsöt kaptunk a "rinocérosz-jelenség" miatt.
Kedves Utolsó, esetleg meg tudnád kérdezni, hogy a barátnődéknél mi hatott 3 nap alatt?
Mindenkinek köszönöm!
Köszi!
Szerencsések vagytok!
Az 1. bőrgyógyász olyan kenőcsöt írt fel, amit 2 év alattiak nem is használhatnak. Majd a 2. bőrgyógyász kenőcsét használtam már 2 hete, nagyon lassan tisztul le.
Csak gondoltam, hátha valaki a pontos nevére is emlékezne a kenőcsnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!