Csak nekem vannak problémáim az Andorid-"os" telefon kezelésével? (többi lent)
inkább visszakérdezek: mikor először ültél pc elé, már elsőre rutinosan szörföztél, kisújjadból kiráztad a fotósopp trükköket, csukott szemmel bekonfigoltad akármelyik emil-klienst, stb stb?
szóval ez is egy számítógép, el kell sajátítani a használatát, kissé bonyolultabb, mint egy nokia 3310 :) de egymilliószor sokoldalúbb is.
egyébként meg: fórumolvasgatás (nem gyakorikérdések :))
Értem :)
végülis annyi az egész, hogy tudom, hogy nagyon net alapú ez a dolog... és félek, hogy ha épp nincs wireless, akkor túllépem a limitet, meg hasonlók... már most az elején nagyon csúnyán jártam, és azért ijedtem meg hogy na akkor melyik alkalmazás használ netet, adatforgalom, stb...
Köszönöm szépen :)
tényleg kicsit naiv voltam, ha azt gondoltam, hogy egyből menni fog, változik itt minden... :) meg, minden olvasás nélkül én elkezdtem volna töltögetni cuccokat... aztán, végső ponton akkor vagyok, amikor magyar oldalakon kell utánaolvassak valaminek :)) na de fog ez menni akkkor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!