Szerintetek mi lehet kisfiammal?
Mondjuk én nem adtam egyik gyerekemnek sem ennyi idősen, de nem a kérdező az első, akinek felnő úgy a gyermeke, hogy korán bevezeti a normális ételeket.
Ez teljesen érthetetlen válasz. Nem, nem normális. A hozzátáplálás kezdete 4 hós kor (anyatejes babáknál 6 hós), de akkor se rögtön zsíros húslevesből a zöldség. És valószínű azért nem adtál Te sem, mert nincs értelme. "Korán bevezeti a normális ételeket"....Jajjmár. Nem kell korán. Minek? De tegye azt, jól van, nekem mindegy. Ez csak részletkérdés.
Kedves utolsó! Nyilván én sem támogatom ezt, csak leírtam, hogy ilyen is van. Mindhárom gyerekével ezt csinálta, és eddig egyiknek sem volt semmi baja. Mint írtam, nem azt mondom/gondolom, hogy ez a normális, bár ki tudja.
Erről jut eszembe az egyik minapi kérdés, miszerint az anyukák "elfelejtenek szülni". Én erre a válaszra azt írtam, hogy többek között a média az oka ennek, az elrettentés. Lehet, hogy hozzátáplálni is csak azért kezdünk 4-6 hós korban, mert mindenhonnan ezt halljuk, ezt tartjuk jónak. Ettől még nem biztos, hogy ez a jó. Mindegy, nem akarok vitatkozni, csak leírtam a gondolatomat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!