Hogyan szoktassam rá a bilizésre?
Figyelt kérdés
2 éves elmúlt a kisfiam, de nem akar ráülni a bilire. Wc szűkítővel is próbálkozok arra éppen ráül csak akkor nem amikor kellene.2012. aug. 24. 17:18
1/3 anonim válasza:
Igen,ez eleg nehez azt hiszem...az en kisfiam 2 es fel eves es csak szuk 2 honapja bilizik ugy igazibol.De ejszaka pelust kell rakni.Nekunk eleg nehez volt mert eleg akaratos a fiam....de mindig mikor a pelusba kakilt at raktam a bilibe es megmutattam,hogy milyen ugyes a bilibe kakilt.A pisikaval pedig ott volt a nehez,nappal pedig nem raktam pelust es lassan magatol ra jott hogy ez igy nem jo ha bugyba megy.
2/3 ZsZs27 válasza:
Esetleg próbáljátok ki a zenélős bilit. Keresztfiam attól a naptól fogva bilizett, hogy azt megkapta. Előtte nem volt hajlandó bilire ülni. Lányim 16 hónaposak, de már mi is megvettük nekik, szintén zenélőset. Imádják, folyton rá akarnak ülni, a pelust meg levetetni. (Ráültettem őket úgy és csorgattam bele vizet, amitől zenélni kezdett) Csak még nem értik mire való. Mentségemre, igazából azért vettük meg nekik már most, mert az autósülésbe se tudtuk őket hónapokig beletenni, annyira féltek tőle először. Attól tartottunk, hogy majd a bilitől is félni fognak, és inkább már most megvettük nekik. Na ettől bezzeg nem féltek egy percig sem! Lehet, hogy az neki is tetszene. A keresztfiam öt percenként akart pisilni, volt olyan is, hogy fél óráig ült a bilin, alig tudtuk róla leszedni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat, veszek is neki zenélős bilit. Remélem arra rá akar majd ülni.
2012. szept. 1. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!