Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan szoktassam rá a bilizésre?

Hogyan szoktassam rá a bilizésre?

Figyelt kérdés
Nem akarom erőltetni, de mondhatnátok valami praktikát
2010. nov. 28. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a gyereked?
2010. nov. 28. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:

bocsi hogy csak így bekapcsolódik de engem is érdekelne néhány ötlet .az én lányom 22 hónapos múlt.

nem akarom erőltetni,de már jó volna.

24n

2010. nov. 28. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem még pinduri a kislányom, így a barátnőm példáját tudom leírni, Neki 26 hónapos a kisfia. Még a 2. szülinapja előtt kezdte a szoktatást úgy, hogy napközben nem adott pelust a kisfiára. Sokat takarította innen-onnan a pisit, de felszedte a szőnyegeket, így nem volt gond. Sokszor ráültette a kisfiút a bilire, ismerkedtek, mondogatta közben Neki, hogy pisi, pisi. Aztán egyszer csak belepisilt. Ő így csinálta. Nem tudom, hogy így kell-e, de bejött :) Azóta már többször belepisilt, a kakihoz még pelus kell.
2010. nov. 28. 17:17
 4/5 anonim ***** válasza:

A fiam mindig jön velem a wc-re, és amíg pisilek, ő üldögél a bilin. Esténként fürdés előtt mindig ráültetem, sőt pár napja már napközben is, és kétszer sikerült is belekakilnia.

Próbáljatok ti is együtt pisilni, hátha kedvet kap.

A fiamat felöltözve is ráültettem régóta, így már hozza, ha pisilni kell:)

2010. nov. 28. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 22 hónapos múlt és már másfél hónapja bilizik, igaz csak reggel, mert ő mindig reggel/is/ kakil. Reggel iszik kakaót és a bilin issza meg, mikor végez már tudja kakilni kell, ő így szokott hozzá. Addig nem is iszik míg a bilire nem ül. Napközben még nem bilizik, de ha bekakil hozza a pelenkát, hogy cseréljem ki, lassan szerintem napközben is sikerül neki.
2010. nov. 28. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!