Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan szoktassam a saját ágyába?

Hogyan szoktassam a saját ágyába?

Figyelt kérdés
2éves a kisfiam és eddig szépen aludt au ágyába( kiságy)de most rájött hogy ki tud mászni belőle és jön megy esténként..nem hajlandó a helyén maradni..ha lefekszem mellé akkor meg azt hiszi hogy játszani megyek oda hozzá..
2012. aug. 21. 10:44
 1/4 anonim ***** válasza:
vegyél Junior ágyat feküdj oda mellé esténként ha elalszik kijösz a szobájából
2012. aug. 21. 10:49
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi..bocsi azt elfelejtettem írni hogy van neki saját gyerek heverője is..de abba sem fekszik le..ha mellé fekszem akkor még jobban ugrál..a bölcsibe meg szó nélkül fekszik és alszik..:)

Még kicsi hozzá hogy megértse hogy fekvés van...és alvás?

2012. aug. 21. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem is két éves...én este odafekszem és alszik

nálad az lehet hogy játszópajtásnak néz este

egy teendö van amikor alvás idö van megmondod neki mostmár aludni kell anya addig marad amig el nem alszol ha ujgrálsz játszol anya kimegy

2012. aug. 21. 11:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2012. aug. 21. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!