Hogyan szoktassam korábbi felkelésre mormota 2 évesemet?
Figyelt kérdés
Szept. 3-án kezdenénk a bölcsit, de fél 8-8 előtt képtelenség felkelteni, állandóan "bekómál". Ha mégis sikerül, egész de. ordít és már ebédelni sem bír, fél 12 körül teljesen kimerül és kéri, hogy aludjunk.2012. aug. 17. 16:42
1/4 anonim válasza:
Azért nem kel fel előbb, mert van egy alvásidő, ami alatt ő kipiheni magát és ez neki ennyi. Ha előbb aludna el este, akkor előbb is tudna felkelni, mert korábbra pihenné ki magát. Legalább is én ezt tapasztalom a fiamnál, ha este előbb elalszik, reggel korábban is kel.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen, erre én is gondoltam, próbálkoztunk is, de ha akár egy órával teszem is le előbb ő, mint egy kis kakukk kitart és percre pontosan ugyanakkor alszik el. :(
Az azért biztató, hogy ahogy mentünk bele a nyárba kitolta magának az elalvást, talán ősztől előrébb hozza.
Amúgy 11-12 órát alszik éjjel.
2012. aug. 17. 16:58
3/4 anonim válasza:
Esetleg próbáljátok magát a vacsorát, a fürdetést, az ágyba kerülést szépen fokozatosan előrébb hozni és akkor talán előbb el is fog aludni. De ha nem megy, szerintem néhány napon belül, ha folyamatosan előbb fog kelni attól, mint hogy kialudná magát, előbb is fog este elaludni és majd azt szokja meg. Így előbb is fel tud majd kelni. Szerintem legalább is.:)
4/4 anonim válasza:
Íz én lányom is ilyen. Mi beiratkozáskor mondtuk hogy ő ilyen. Első nap 10-12között volt bent,ekkor még én is bent voltam. Utána 9:30-12 között,utána 9-12
utána elbujtam az udvaron,utána kiültem
Péntekre már 9re mentünk,s kint ültem.
Utána meg 8ra mentem és már bent reggelizett. Szóval 2hét alatt elértük h 8tól bent van ebédig.3.héten már betn is aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!