Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi lett a 2 évesemmel?

Mi lett a 2 évesemmel?

Figyelt kérdés

Nagyon jó alvó kislány volt,este csak letettem,puszi,cumi és kijöttem pár perc és aludt.Ehhez képest 3.napja lerakom,és olyan elkeseredetten elkezd sírni és kiabálni utánunk,mintha attól félne,hogy elveszít minket.Amikor kivettem a kiságyból csak csimpaszkodott,ölelt.A vége az lett,hogy simogatom és úgy alszik el.Még az sem elég,hogy csak félig aludjon és ott hagyom,mert azonnal felül és ordít.Nem értem ezt a változást,járt már vki hasonlóan?

Január végén jön a kistestvére,de napok óta nem beszéltünk róla,így nem hiszem ,hogy az lenne a probléma.

2012. aug. 24. 06:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha még rácsosban alszik megoldás lehet, ha kap rendes ágyat, ahol már a tudat is megnyugtatja, hogy ha akar ki tud menni belőle.
2012. aug. 24. 07:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Első körben én is azt javasolnám, amit az első válaszoló.

MÁsodik: attól, hogy nem beszéltetek róla pár napja, ő tudja, érzi, hogy változásban van a család, hogy már most nem ő az egyetlen. Inkább beszéljetek róla, próbáld feloldani a kétségeit, babázzatok.

2012. aug. 24. 10:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Az ágy már tervben van.A babáról szoktunk beszélni,puszilgatja a hasam,meg mutatja,hogy baba van a pocakban.Igazából azért nem értem,mert olyan hirtelen tört rá ez a "félelem".Ha kimegyek a konyhába is kiabál utánam.Olyan mint kiskorában a szeparációs szorongás.Akkor nyugodt ha ott ülök mellette.
2012. aug. 24. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!