6 éves fiú, ha az anyjával alszik egy ágyban normális?
Nézd, ha nekik jó, akkor jó.
nem 18 évesről van szó.:)
Szerintem nem baj, főleg, ha ketten élnek.:)
Nem. Sajnálatos, hogy egyedül maradt az anyuka, de a fia nem helyettesítheti a férfit, aki hiányzik az életéből (az ágyából is). Egy szobában külön ágyon, azt el tudom képzelni, de egy ágyban. A fiúnak ebből később még lehetnek problémái...
Azt sem tartom szerencsésnek, ha apa-anya között alszanak a 4-5 vagy több éves gyerekek, ez általában akkor van, ha "így marad" a korábbi szokás, de ezt a szülők saját döntésének tartom.
Átmenetileg nem lehet rossz, ha a gyerek életében krízis van (pl itt is, hogy ott hagyta őket apuka), de hosszú távon biztos leszoknék róla, ha ilyen helyzetbe kerülnék...
Szia!
Én is egyedül nevelem a lányom 2 és fél éves együtt alszunk, de 6 éves fiúnak akárhogy is már nem nagyon kellene együtt aludnia anyuval.
Egyik ismerősöm a kislányával és a kisfiával aludt egy ágyban. A lány 7, a fiú 4 éves koráig. Mert apuka elhagyta őket, és csak egy 20 nm-es tákolmányt tudtak fizetni, ahol mindössze egy ágy fért el a szobában. Lehetett volna emeletes ágyat csináltatni, csak nem volt miből.
Lehet nem épp egészséges a fejlődésnek, bár őszinte leszek nem látok semmit a gyerekeken, ami gáz lenne.
Most már jobb a helyzetük, 2 szobájuk van, és a gyerekeknek is lett külön ágyuk.
A 28 nm nem túl sok...lehet épp ezért is így egyszerűbb.
Lehet persze, hogy az anya is nagyon ragaszkodik, de szerintem sok-sok összetevője van ennek a kérdésnek, és élethelyzetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!