3.5 évesnek tejtermék helyett tejpépet adhatok kiegészítésként, székrekedésre jó lehet?
Az egész napi étkezése szinte egészségtelen.
Csoki, tejszelet, cukor, cini-minis(jó, ez még a legjobb), virsli, zsemle...
semmi értékes tápanyag. ha ilyeneket adsz, ne csodálkozz, hogy nem eszik normális kajákat.
ezeket dobd ki. adj neki rendes ételt.
szerintem ilyen étrenddel ne csodálkozz, hogy székrekedése van, ez borzasztó sok szénhidrát és nincs se gyümölcs se zöldség! a tejpép inkább fog, de ezen egy pohár tej sem segítene.
10óraira adj gyümit vagy gyümilevet, ebédre FŐZELÉKET! se krumplit se rizst! uzsonnára felejtesd el a sok szemetet, kekszet, meg ezeket, nagyon fogják a hasat és nem kell egy ekkora gyereknek. vacsora meg az legyen ami az ebéd is, főzelék, ne zsemle mert sok a szénhidrát ahogy írtam
Vacsi: Vajas lekváros kenyér, majonézes kenyér vagy ketchupos, virsli, nem eszik hozzá semmit pl: paradicsom vagy paprika nem megy neki.
ez mi???
ez nem normál vacsora ezt iktasd ki emrt cukros lesz a gyerek elöbb utobb
reggelire a tejszelet is felejtös nem kezdjük igy a napot
Bocsáss meg de az egészen változtatni KELL
Ha ezt tudná a védönö padlot fogna
probálj egészséges kaját adnia gyereknek és semmi mü cuccot ha meg nem éhes adj neki béress cseppet,vagy multikid szirup vassal. egy helyes étkezést láttam az az ebéd
de a többi.......
csak az legyen otthon más nem
ha éhes lesz megeszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!