Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elszalad az utcán és nem...

Elszalad az utcán és nem fogad szót. Mi a jó megoldás?

Figyelt kérdés
2 éves múlt a lányom és pár hete,egyszerűen,mintha a falnak beszélnék:(,elszalad és hiába ordítozok,mint egy félőrült...röhögve rohan tovább,én meg 66 szatyorral robogok utána:(.Próbáltam már,hogy megfogtam a két kis kezét,legugoltam hozzá,és nyomatékosan elmagyaráztam neki,hogy mi az ábra,próbáltam kérni,próbáltam kiabálni,de semmi nem hat,egyszerűen nem fogad szót.Minden másban igen,csak ez az elszaladás....de ez a legveszélyesebb:(Most ott tartunk,hogy amikor elszalad elkapom és megcsapkodom a kis kezét:(((((( Ez az egyetlen dolog,amit zokon vesz és tudja,hogy gáz van.de az emberek úgy néznek mindet,hogy azt el sem tudom mondani,én meg szégyellem magam:(....Egyébként piszok okos,folyékonyan beszél,számol stb.

2012. aug. 16. 21:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Erre való a gyerekhám. Tudom, ez is megosztó dolog, egyesek megalázónak tartják, mert ő meg tudta nevelni a gyerekét, nem igaz, hogy te nem tudod a tiedét. De mint tudjuk a gyerekek sem egyformák, a forgalom is különböző, néha bizony jó szolgálatot tehet egy ilyen eszköz. Szerintem kevésbé megalázó, mint a kézre verés...
2012. aug. 17. 12:51
 12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát!Mindet ki fogom próbálni!Mert tényleg az idegösszeomlás szélén vagyk.Mivel mindig ketten vagyunk,egyedül kell intéznem mindent,nincs segítségem...mindenhova viszem magammal.és minden kimozdulás egy rémálom!
2012. aug. 17. 14:38
 13/15 anonim ***** válasza:
az orditas nem megoldas....az sem ...hogy raversz a kezere..mert a pici kezenek egyaltalan nem tesz jot...szerintem is a legjobb...ha...kocsiba teszed...vagy megfogod a kezet es nem engeded el de nem szabad szoritani ...ne ordits vele ...csak legy hatarozott....es mindent megmagyarazni...hogy mit miert nem szabad...koszonom
2012. aug. 30. 16:49
 14/15 A kérdező kommentje:

Vettem hátizsákos babahámot és beválni látszik :)

Meg sokat babakocsizunk,bár abban ordít ,de ez van :(

2012. szept. 2. 07:13
 15/15 anonim ***** válasza:
nem lakunk forgalmas helyen itt nem vészes a dolog,de egyszer amikor bevásároltunk én pakoltam a bringóra ő meg fogta magát és átrohant a forgalmas úton,mindent eldobtam és utánna rohantam,szerencsére nem jött semmi pedig tényleg nagyon forgalmas és ráadásul kanyar is van nem láthatják az autósok rendesen,na akkor akkora pofont adtam neki hirtelen felindulásból,mindketten bőgtünk,beleőrülnék ha valami baja lett volna akkor.nem vagyok büszke a pofonra mert nem verem de akkor gondolkodás nélkül megtörtént a dolog,borzalmas volt ez az egész.soha többet nem szaladt el azóta sem,ha szólok megáll.szerintem ő is látta mennyire megijedtem.
2012. szept. 12. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!