Ti hallottatok már olyat hogy a gyereket felvették az óvodába de délbe haza kell hozni mert nincs elég ágy aludni?
És ha tényleg kevés a hely?
Gondold el, a csoportszobában van-e 25X 2 nm szabad hely az ágyaknak? (25 fő a max. óvodai létszám, 2nm meg kell az ágynak és mellette a kisszéknek, ahol átöltözik.
Így is "egymás szájába" lógnak...sajnos a zsúfoltságban a fertőző betegségek is jobban terjednek...Ha megtehetném én hazavinném ebéd után.
Kedves Kérdező!
Olyan, mintha valamilyen jogot, vagy kedvezményt veszítenél el azzal, hogy a gyermekedet haza kell vinned ebéd után...Mi lenne, ha ezt inkább pozitívumként élnéd meg? (Hasznos együttlét)
Nálunk is ez van.Na, én vettem a lányomnak ágyneműt, mert igenis ott fog aludni.Van egy 6 hónaposom, és nem fogom őt felkelteni fél egykor, hogy induljunk a nagyobbért az oviba.Vagy itthon alszik el, vagy útközben.Ha hazaérünk megint ébresszem, vetkőztessem, mert be kell cuccolni a lakásba?Hát nem.
Tisztában vagyok vele, hogy felénk sokan vannak otthon munkanélkülin, akik nem viszik haza a gyerekeiket délben.Amíg ők ezt megtehetik, addig én is.Ennyi.
Már hónapok óta ezen vagyok kiakadva.Felveszem a fapofát, és ottalszik a lányom.Nálunk van bőven hely az oviban, elférnek.Délután többször láttam, hogy szinte kong az udvar, mert hazapaterolják a gyerekeket.
Kedves Kérdező!
Úgy érzed, hogy jobb helyen van a gyermeked az óvodában, mint otthon?
(Amúgy nekünk 3 gyermekünk van, és amikor kicsik voltak, még nem volt autónk...)
Inkább használd ki az időt, amíg együtt lehettek, amíg számára Te vagy a legfontosabb! Olyan hamar eljön az idő, amikor már sokkal fontosabbnak tűnnek a barátok, mint a szülők!
Annyi mindent lehet együtt csinálni! A boldogságot/élményt nem csak "programmal", hanem pl. együtt főzőcskézéssel is meg lehet adni a gyermeknek...és milyen jó lenne a kistesónak, ha ebbe a tartalmas együttlétbe nőhetne bele...
Amíg görcsösen ragaszkodsz az intézményi ellátás iránt, addig kicsúszik a kezedből a lehetőség, hogy IDŐT szánjatok egymásra.
Biztosan nem gondoltad komolyan, hogy elég volt 3 és fél év...
Szeretettel írok, nem bírállak, hanem segíteni akarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!