Járt valaki így gyógyfürdővel? Cserkeszőlőn voltunk,4 éves lányom tegnap hányt a strandon, haza is jöttünk ma, bágyadt, étvágytalan, ma is hányt.
A helyi úszómester azt mondta, a gyerekeknél a gyógyvíz ezt váltja ki, 2-3 nap után hánynak. Több kisgyerek is járt így ott tegnap-ma.
Persze lehet vírus is, de van, aki még strand, gyógyfürdőzés után így járt?
jó nagy marha volt ez az úszómester!!
Nem vált kis semmiféle hányást a gyerekeknél a gyógyvíz dolgoztam gyógyfürdőkben és ez hülyeség!!
Koszos volt a víz és valószinüleg nyelt belőle és összeszedett egy kis bacit a vízből!
Az úszómester csak terelt!
Itasd sokat lehűtött,de nem hideg vízzel,tea,gyümölcslé
Pedig nem mondott hülyeséget az úszómester. A gyógyvíz, illetve a elsősorban a melegvíz, nem való gyereknek. Igazából nem is értem miért mentetek oda kisgyerekkel. A testmeleg, sőt melegebb víz, a bacik melegágya. Hiába kezelik és szürik a vizet, a testmeleg vízben minden baktérium robbanásszerűen elszaporodhat. Olyan az egész mint egy nagy petricsésze. Valószínű benyalt valamit agyerek, mikor nyelt a vízből.
Sokkal jobb a természetes víz, vagy a hidegebb, (de azért kellemes 29-29 fokos) víz.
gyerekeknél a gyógyvíz ezt váltja ki, 2-3 nap után hánynak????
Erre értem ilyen nincs csak a koszos víztől!
Igen nem gyereknek való erre fel is hívják elvileg táblán a figyelmet !Legalábbis normálisabb helyeken!
Cserkeszőlőn a kifejezett gyerekmedencében is valami gyógyvíz van, sárgás, tavaly a lányom kék kalapját teljesen befogta.
Nemhogy nincs ilyen kiírva, de még meg is kérdeztük az ottani úszómestert, ő mondta, hogy abba a medencébe, ahol mi voltunk, még pici gyerekeket is be lehet vinni, ezért mertünk belemenni a lányommal.
Én Karcagon Lakom Berekfürdőre járunk át én is beviszem a 8 hónapos gyerekemet a vízbe tudom hogy milyen a víz és minden este cserélik a termálvizet kötelező!
Dolgoztam itt is és Szolnokon is fürdőbe!
Sajnos előfordul hogy nyel a gyerek aztán van egy hányós hasmenéses kellemetlenség utána!
De hogy a gyógyvíz váltja ki pf igen ha nyel!
Nyugodtan vidd be én is azt teszem mert sajnos néha a gyerekmedence vize piszkosabb mint a felnőtt medence!
Mi is Cserkeszőlőn nyaraltunk és úgy jöttünk haza, hogy lázas volt a 3,5 éves lányom, hazafele a kocsiban már végighányta az utat, sokszor félre kellett állni. Hazaértünk, estére már a férjem is hányt mint a lakodalmas kutya. Csak ők ketten mentek be a medencébe (ahol az a nagy dézsa volt), ebből gondoltuk, hogy tuti benyelték a vizet. A másik gyerekem és én nem hánytunk, nem lett bajunk, de nem is voltunk a vízben.
Másnap még fájt a nagylányom és a férjem pocakja, de már nem hánytak és a láz is elmúlt. Nálunk 1 napig tartott.
Szerintem tuti attól a jó meleg gyógyvíztől, biztos megittak belőle jó sokat, meg amúgy is a melegvizek tele vannak bacival, meg az a rengeteg ember, szóval én nem csodálom, hogy hánytak...
Jobbulást a kislányodnak!!!! Adj neki valami probiotikumot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!