Mennyire gyakori az, hogy egy kisgyerek annyira nem bírja a bölcsit, hogy leáll a fejlődéssel?
Nyugi, semmi gond. Ez az időszak az anyának is olyan nehéz, mint a gyereknek. Ez a "beszoktatás" az anyukának is kell.
Amikor az enyém ment a bölcsibe, akkor láttam olyat is, hogy a gyerek bent bőgött az anyuka meg kint, aztán ha a gyerek nem sírt akkor meg az volt a baj, hogy nem hiányzik neki anyuci, miért nem sír... volt olyan, aki felment a szemközti 10 emeletes házba és a lépcsőház ablakából távcsővel nézte a bölcsi kertjében játszó gyerekét, mások meg a telefonfülke mögül leselkedtek.
nyugi, nem lesz baj, csak Te próbálj meg olyan lenni, mint egy kőszikla, ne érezze rajtad, hogy csüggedsz!
Tényleg furán fogalmaztad meg, hogy megáll a fejlődésben, azért ezt nem hinném, persze ha a beszédre gondolsz, az lehet, hogy kicsit most visszafogja, mert meg van ijedve, mert másra figyel, a sok új dologra koncentrál, és nem a beszédre, de ha beszoktok(mindketten!!!! :-))), akkor a dumája is rohamosan megindul majd, meglásd, tanulja a többiektől majd a sok okosságot, csak győzzed majd hallgatni! :-)))
nyugi, még nagyon az elején vagytok!
"tanulja a többiektől majd a sok okosságot, "
Na igen. Az is vicces, hogy pl. a szülő mantrázza a gyereknek, hogy használjon evéshez szalvétát, bekerül a bölcsibe, aztán pár nap és jaj neked, ha az otthoni vacsorához nem a megfelelő oldalra teszed a szalvétát, olyan kioktatást kapsz a kis pelenkás s.ggűtől az asztali etikettről, hogy csak lesel.
Köszönöm minden eddigi hozzászólónak a biztatást! Ez a leáll a fejlődéssel nem az én megfogalmazásom, hanem azé a hölgyé, akinek a válaszát itt olvastam egy kérdésre. Ő úgy fogalmazta meg, hogy megrekedt egy (gondolom értelmi) szinten és nem változott semerre.
Egyébként ma is otthagytam, kb 20 percet ordított, de aztán játszott, még mosolygott is állítólag. Ma már evett is bent. Az alvás lesz még nagyon húzós, mert az itthon sem megy. De ma már jóval derűlátóbb vagyok, mint tegnap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!